Yamaha FZ6: tehnični podatki, ki prepričajo! Prodaja novih in rabljenih motorjev!

Tehnični podatki Yamaha FZ6 kažejo, da gre za odličen model motornega kolesa srednjega razreda. Se tudi vi navdušujete nad Yamahinimi motorji? Bi se želeli odpeljati na testno vožnjo in se sami prepričati o zmogljivosti, udobju in varnosti? Vabimo vas, da nas obiščete v naše salonu. Podjetje KMC d. o. o. smo ustanovili leta 2006 z namenom trgu ponuditi kompletno ponudbo Yamahinih izdelkov na enem mestu. Danes smo eden večjih ponudnikov motoristične opreme v Sloveniji. Poleg osnovnega Yamaha programa vam ponujamo tudi kompletno ponudbo Yamahine dodatne opreme, rezervnih delov in oblačil. Poleg Yamahinega programa pa lahko pri nas dobite tudi ostalo motoristično in navtično opremo priznanih blagovnih znamk. Ni vam več potrebno iskati na spletu 'prodam Yamaha FJR 1300' ali Yamaha FZ6. Pri nas lahko dobite, kar potrebujete. Zanesljiv in ugoden motor Yamaha in ostalo motoristično opremo!

Yamaha fz6: vsi tehnični podatki


Yamaha FZ6: tehnični podatki, ki kažejo na izjemno zmogljivost!

Če ste tudi vi navdušenec nad Yamaha motorji, potem je naš salon kraj, kjer boste zagotovo našli nekaj zase. Ponujamo vam pestro izbiro Yamahinih motorjev, med katerimi boste našli tudi model Yamaha FZ6. Tehnični podatki kažejo, da gre za izredno zmogljiv motor, ki ponuja veliko udobje med vožnjo. Predstavljamo vam nekaj tehničnih podatkov omenjenega modela: 4-cilindrski, 4-taktni motor z dvojno odmično gredjo in štirimi ventili na cilinder. Kapaciteta motorja je 599 cm3. Gre za vodno hlajen motor z gravitacijskim oljnim koritom. Yamaha FZ6 ima digitalni vžig TCI, več lamelno drsno sklopko, 6 prestav, 43 mm teleskopske vilice. Dimenzije koles modela Yahama FZ6 so 130 mm, kapaciteta rezervoarja za gorivo pa 19 l. Kot lahko vidite gre za tehnične podatke, ki se lahko kosajo tudi z večjimi in zmogljivejšimi modeli. Več informacij o modelu Yamaha FZ6 in tehničnih podatkih vam lahko posredujemo tudi ob vašem obisku v našem salonu, kjer vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri.


Več kot le vožnja - Yamaha FJR 1300 AE!

Yamahin model FJR 1300 vam ponuja veliko več kot le odlične tehnične podatke in več kot le potovanje. Yamaha FJR 1300 AE je opremljen z elektronsko nastavljivim vzmetenjem in obrnjenimi vilicami, ki poskrbijo za vrhunsko vožnjo. Nov 6-stopenjski menjalnik omogoča še hitrejše pospeške in bolj sproščeno vožnjo pri visoki hitrosti, sodobno zasnovana drsna sklopka pa zagotavlja lažje prestavljanje v nižje prestave. Štiri glavne nastavitve in tri nastavitve blaženja poskrbijo, da vozniki motorja Yamaha FJR 1300 AE uživate v najbolj kakovostni vožnji, ne glede na razmere. Predstavljamo vam nekaj tehničnih podatkov: izjemen 1298 cm3 vrstni 4-valjni agregat s sistemom YCC-T, tekočinsko hlajen, 4-taktni, DOHC, linijski 4-valjni, nagnjen naprej, 6-stopenjski menjalnik za dinamično pospeševanje, največja moč 107,5 kW (8000 obr./min), največji navor 138, 0 Nm (7000 obr./min), tip sklopke: spiralna vzmet z več diski, vplinjač: vbrizg goriva, sistem zagona: električni, sistem menjalnika: konstantni s 6 prestavami itd. Poleg odličnih tehničnih lastnostih pa je model FJR 1300 AE opremljen tudi z LED lučmi, ima popolnoma nastavljiv vizir, oklep, sedež in krmilo. Več informacij o tehničnih podatkih omenjenega modela ali ostalih modelov (Yamaha FZ6, Yamaha Tracer ali Yamaha MT 07) lahko dobite na naši spletni strani. Prodajamo tako nove kot tudi rabljene modele.

Yamaha FJR 1300 tehnični podatki in opis


Prebudite svojo temno plat - Yamaha MT 07

Vas zanimajo tehnični podatki ostalih priljubljenih modelov? Predstavljamo vam odličen model Yamaha MT 07 ABS, s katerim boste zbudili svojo temno plat. Omenjen model je zasnovan tako, da nudi popoln užitek v vožnji. Temu vsestranskemu motorju s slogom 'naked' se zaradi njegovih lastnosti (izjemen navor, okretna šasija in varčna poraba goriva) ne morejo upreti niti novinci niti izkušeni vozniki. Vrstni 2-valjni agregat s 689 cm3 je izboljšan z gredjo z zamikom, ki omogoča enakomeren navor za izjemne pospeške. Model je opremljen tudi s kompaktno in lahko šasijo za izredno okretnost in enostavno upravljanje.

OGLEJTE SI AKCIJO YAMAHINIH MOTORJEV


Si želite spremembo v življenju? Prodamo vam Yamaha Tracer 700!

Yamaha Tracer 700 ne le, da se lahko pohvali z odličnimi tehničnimi podatki oziroma lastnostmi, je tudi cenovno dostopen motor, s katerim se lahko vsak dan popeljete na vznemirljivo novo potovanje. Novo motorno kolo Yamaha Tracer 700 vam daje priložnost, da za vsak dan znova občutite vznemirljivost in sproščenost.