Yamaha čoperji - po meri narejeni motocikli za vsakega od vas


Yamaha čoper  podatkiPodjetje KMC d.o.o. je na slovenskem trgu že od leta 2006 in je bilo ustanovljeno z namenom ponuditi kompletno ponudbo Yamahinih izdelkov na enem mestu od Yamaha čoperjev do ostalih motociklov, dodatne opreme in rezervnih delov. Trdo delo, strokovna ekipa in ugodna cena so nas hitro popeljali do statusa enega večjih ponudnikov motoristične opreme in motociklov kot so Yamaha čoperji v Sloveniji. Yamaha čoperje lahko naročite v naši spletni trgovini ali pa se oglasite osebno v prodajnem salonu na Dolenjski cesti 242c v Ljubljani, kjer boste poleg osnovnega programa Yamaha našli tudi celotno ponudbo Yamahine dodatne opreme, rezervnih delov in oblačil. Poleg blagovne znamke Yamaha vam nudimo tudi ostale priznane blagovne znamke motoristične in navtične opreme. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato skrbimo za to, da so zaloge polne, prodajalci prijazni, dobavni rok hiter, tako da je yamaha čoperlahko vaš v najkrajšem možnem času. Poleg Yamaha čoperjev je izredno prodajan potovalni motocikel Yamaha fjr 1300, katerega tehnične podatke, test in opise najdete na naši spletni strani. Motocikle tudi odkupujemo - pošljite mail z zadevo - prodam motocikel.


Yamaha čoper - predelan motor po meri


Yamaha čoperji so kvalitetni motocikli, narejeni po meri in primerni, za vsakogar, ki želi uživati v vožnji z motornim kolesom. Čoper, ne glede na to ali je znamke Yamaha ali katere druge, je po meri izdelan motocikel, ki se je prvič pojavil v Kaliforniji v poznih petdesetih letih 20. stoletja in je eden najbolj ekstremnih motorjev narejenih po meri. Yamaha čoperje lahko spremenimo iz original motorjev ali pa so narejeni na novo. Značilnosti Yamaha čoperjev so - spremenjeni kotniki krmiljenja, podaljšane viilice za raztegnjen videz, dolgi sprednji konci z razširjenimi vilicami povezani s kotom nagiba, okviri za trdne trakove in pa komplet cevi, ki povezujejo zadnji blatnik z ovkirjem, in so po navadi podaljšane. OpisYamaha čoperjev in značilnosti nam razkrijejo, da gre pri Yamaha čoperjih za zelo predelan motor v skladu z nekimi splošnimi pravili, ki veljajo pri vseh čoper motorjih, ne samo Yamahinih. V kolikor ste resnični ljubitelj motornih koles je Yamaha čoper pravi motocikel za vas. Yamaha čoperje tudi odkupujemo, pošljite nam elektronski naslov z namenom Yamaha čoper - prodam.


Yamaha fjr 1300 - tehnični podatki potovalnega motocikla


Yamaha fjr 1300 je izjemno zmogljiv motocikel, ki ga odlikujejo dobri tehnični podatki, primerni za udobno vožnjo na ravni razreda Supersport. Yamaha fjr 1300 velja za napredni model športno-potovalnega motornega kolesa, s katerim boste udobno premagovali dolge razdalje v rekordno hitrem času. Tehnični podatki yamahe fjr 1300 so: 1298-kubični štirivaljnik, okvir je iz aluminija v obliki diamanta, teža z vsemi polnimi rezervoarji je 292 kg, prostornina rezervoarja za gorivo pa 25 l. V kolikor vas zanima več tehničnih podatkov o Yamahi fjr 1300 obiščite našo spletno stran, kjer najdete natančne specifikacije tega odličnega motocikla. Prepričani smo, da vas bo Yamaha fjr 1300 navdušila, obenem pa za vse motocikle vključno z Yamaho fjr 1300 nudimo teste, kjer se lahko spoznate z motociklom tudi v praksi in dobite potrditev, da je to pravo motorno vozilo za vas.

Yamaha čoper fjr 1300


Yamaha čoper - ugodna cena v podjetju KMC


V našem podjetju nas veseli, da tradicija še ni pozabljena in je povpraševanje po Yamaha čoper motorjih še vedno veliko. Videz Yamahainih čoperjev je edinstven, takšen motor pa je primeren za resnične ljubitelje vožnje. V spletni trgovini lahko izbirate med različnimi Yamaha čoperji in ostalimi priznanimi blagovnimi znamkami, odločite pa se lahko tudi za športno potovalni motocikel Yamaha fjr 1300 s katerim se lahko odpravite na daljše potovanje. Vsi motocikli v naši ponudbi so na voljo po izjemno ugodnih cenah, obenem pa nudimo tudi teste motociklov, tako da ste lahko ob nakupu popolnoma brez skrbi.

VEČ O YAMAHA MOTORJIH

DODATNA OPREMA YAMAHE FJR 1300