Odštekane otroške čelade in vizirji za čelade

Otroška čelada je nujna oprema otroka tako na kolesu kot tudi na motorju. Pomembno je, da se otroci zavedajo, kako pomembna je nošnja čelade pri vožnji z motorjem. Otroke moramo poučiti o varnosti v prometu in pomenu nošenja motoristične čelade. Tako bodo vaši otroci varni, vi pa brez skrbi.

UGODNE CENE NAVTIČNE OPREME

Pri nas najdete zaščitne čelade tako za otroke kot tudi za odrasle, pa tudi vizirje za čelade. V ponudbi lahko najdete tudi drugo motoristično opremo, kot so škornji, ščitniki, jakne in majice. Več preberite na povezavi:http://www.kmc.si/si/motoristicna-otroska-celada-kappa-jet-bubble-i24468.shtml

Zaščitne otroške čelade z vizirji za čelade

Motoristične čelade so posebej prilagojene tako, da nudijo večjo zaščito glavi, ki je ena najpomembnejših delov našega telesa. Narejene so iz trpežnega polikarbonata, na temenskem in bradnem delu pa nudijo primerno zračenje. Vizirji za čelade tudi omogočajo učinkovito zračenje in preprečuje neprijetno potenje znotraj otroške čelade. Vizirji za čelade so prilagojeni otroškim čeladam in tako ne ovirajo aktivnosti le teh.

Vizirji za čeladeOtroške čelade

Privlačne otroške čelade z raznimi motivi

Ker se otroci po navadi izogibajo zaščitnim čeladam, jih je treba privaditi na nošnjo le te. To boste najlažje dosegli, če bo otroku sama čelada zanimiva in privlačna. Nudimo vam odštekane otroške,čelade za motokros z različnimi motivi, barvami, vizirji za čelade in vzorci, ki bodo vašega otroka pritegnili k nošenju čelade ves čas. Čelade so narejene iz udobnih in varnih materialov, ki glavo vašega otroka maksimalno varujejo pred poškodbami. Po želji dodamo tudi vizir za čelade. Na voljo so čelade v različnih velikostih in modelih, te si lahko ogledate na naši spletni strani ali pa nas skupaj z otrokom obiščete v KMC centru. Po želji lahko otrok čelado tudi testira in šele nato jo kupite. Obiščite nas in z veseljem vam bomo svetovali.