Usnjene motoristične jakne med najbolj priljubljenimi


Motoristična jakna se od navadne jakne loči po tem, da je sešita iz bolj trpežnih materialov, različni ščitniki in podloge, ki so nameščeni na vseh ključnih delih telesa, pa blažijo poškodbe ob morebitnem padcu. Poleg tega mora biti jakna zračna, a neprepustna za veter ter nepremočljiva za dež in sneg. Pomembno je, da je jakna pravilne velikosti in da se nam popolnoma prilega, saj nas med vožnjo ne sme ovirati.

Motoristične jakne so najpogosteje izdelane iz usnja, z dodatki kevlarja ali najlona. Usnje je material, ki pri vožnji nudi največ upora ob drsenju. Kljub temu, da se usnje najhitreje obrabi in razpoka, so usnjene motoristične jakne najbolj priljubljene. Tako kot ostala motoristična oblačila tudi motoristične jakne delimo glede na njihovo uporabnost - za vsak tip motorja oz. stil vožnje je določen tip jakne.

DODATNA OPREMA

V motoristični trgovini KMC d.o.o. so po ugodnih cenah na voljo vrhunske moto jakne - še posebej ugodna je akcija zadnjih kosov motorističnih oblačil, obutve in čelad, ki prinaša velike prihranke.

V naši ponudbi najdete tudi motoristične hlače:https://www.vsi.si/yamaha/motoristicne-hlace


Usnjene jakne izdelane iz najboljšega usnja


Vrhunske usnjene motoristične jakne so izdelane iz usnja najboljše kakovosti. Ena takšnih je usnjena jakna motoristična jakna rev'it jupiter - 1600, ustvarjena za mestnega motorista, ki ob koncu tedna uživa tudi v hitrejši vožnji. Jakna v modnem kroju združuje tehnične inovacije z visoko stopnjo udobja.

Nepremočljiva jakna je vodoodporna jakna z napredno in zelo vzdržljivo zunanjo lupino ter 100-odstotno vodoodporno in zračno podlogo, ki omogoča izolacijo ter udobje med vožnjo. Gre za vsestransko in zelo udobno jakno, ki se obnese v vseh vremenskih pogojih, saj ima snemljivo toplotno podlogo. Nad njo bodo zagotovo navdušeni touring motoristi.

Tudi motoristke boste pri nas našle usnjene motoristične jakne zase.


Nepremočljiva jakna Kmc

OTROŠKE ČELADE