Motoristični kombinezoni TschulTschul kombinezoni za motoristične užitke

Pravi motoristični kombinezon je zagotovo eden izmed bistvenih delov opreme vsakega motorista. Tschul kombinezoni so kvalitetni, a hkrati tudi zelo ugodni. Naša spletna trgovina vam ponuja veliko različnih modelov. Tschul 747 iz 100 % usnja je dvodelni kombinezon z ojačano zaščito na kolenih in ramenih. Model tschul 787 ima ojačan stretch material na mestih pod pazduho, rokah, bokih spredaj in zadaj na kolenih. Tschul 725 je dvodelni kombinezon brez grbe na hrbtu, tschul 187 je pa dvodelni kombinezon, namenjen ženskam. Izbira je res velika, zagotavljamo pa vam, da boste z njimi udobno, a predvsem varno potovali. Kombinezoni tschul so izdelani iz govejega usnja, moramo pa poudariti zaščito na ramenih, komolcih, kolenih in hrbtu.

Tschul zagotavlja kakovost

Znamka tschul je med motoristi že dobro poznana in priznana. Večina modelov, med njimi tudi Tschul 747, imajo zelo praktično zapiranje z zadrgo, zagotovo pa prav pride tudi notranji žep. Ker je prav, da v motorističnih poteh lahko uživajo tudi vaše boljše polovice, vam nudimo res veliko izbiro kombinezonov za ženske, kot je na primer model tschul 187. V spletni trgovini lahko izbirate med številnimi enodelnimi ali dvodelnimi modeli, ravno tako kot moški vsi moški modeli, tudi ženski nudijo zaščito in udobje med vožnjo po neskončnih poteh.

Tschul - naprodaj pri nas

Vabljeni ste k obisku naše spletne strani, kjer poleg široke izbire motorističnih kombinezonov lahko dobite tudi številne popuste. Nikar ne spreglejte naših akcij, saj je veliko modelov tschul na voljo po znižani ceni. Med številnimi modeli priporočamo Tschul 787, ki ima CE zaščito na ramenih, komolcih, kolenih in hrbtu - tudi odstranljivo, ali pa model Tschul 725 z zapenjanjem na zadrgo in enim notranjim žepom ter antibakterijsko notranjo mrežo. Vljudno vas vabimo, da se oglasite na naši spletni strani in v spletni trgovini izberete del motoristične opreme, ki vam bo omogočil varno pot, polno motorističnih užitkov.

Tschul motoristični kombinezoni