Štirikolesniki - zmogljiva vozila za delo in prosti čas

ATV štirikolesniki (all-terain vehicles oz. vozila za vsak teren) so vozila, ki zaradi večje stabilnosti stojijo na štirih kolesih in tako lažje premagujejo še tako težak teren. Takšni štirikolesniki imajo vgrajene ročne zavore, kar zagotavlja še dodatno zanesljivost med vožnjo. Zaradi svoje konstrukcije so ATV štirikolesniki lahko namenjeni tako za delo kot za prosti čas.


Prodaja štirikolesnikov za delo je namenjena predvsem tistim, ki morajo tovor prevažati po težko dostopnih površinah. Idealna izbira so ATV štirikolesniki Yamaha, ki so znani po visoki kakovosti in odlični zmogljivosti motorja, a tudi po nizki porabi goriva. Delovni ATV Yamaha štirikolesniki so grajeni tako, da lahko prevažajo tudi do 150 kilogramov težak tovor.


ATV štirikolesniki Yamaha so del ponudbe KMC moto centra, največjega prodajalca motorističnega in navtičnega programa Yamaha. Prodaja štirikolesnikov v KMC moto centru ponuja pestro izbiro, vrhunsko kakovost in ugodne cene. Na voljo pa je tudi precej dodatne opreme.

ATV Yamaha

Prodaja štirikolesnikov v KMC d.o.o. na voljo tudi preko spleta

ATV štirikolesniki so naša strast, zato v podjetju KMC d.o.o. skrbimo, da so naši štirikolesniki ATV Yamaha v brezhibnem tehničnem stanju in da vam ponujajo vse, kar obljubljajo. Pri izbiri ustreznega štirikolesnika vam bomo z veseljem pomagali in ustrezno svetovali. Ker je naša ponudba pestra, boste brez težav našli primeren ATV Yamaha zase ali za koga drugega. Izbrani štirikolesniki vam bodo zagotovo nudili udobno vožnjo. Naši delovni ATV štirikolesniki so močni, zanesljivi in trpežni.


Prodaja štirikolesnikov pri KMC moto poteka tudi preko spleta. Tam so štirikolesniki še podrobneje opisani, na voljo pa so denimo tudi informacije o porabi goriva in o cenah vozil. Prodaja štirikolesnikov je seveda možna tudi v naši moto trgovini, ki se nahaja na Dolenjski cesti 242c v Ljubljani.

KMC moto center - najboljša izbira za nakup štirikolesnika ATV Yamaha. Naj vam naši štirikolesniki prinesejo veliko užitka in udobja - tako pri delu kot pri uživanju prostega časa.


Obiščite nas v razstavnem salonu ali pa na spletu. Vabljeni!


KMC d.o.o. | Prodaja štirikolesnikov, ATV Yamaha - povezava do naše spletne strani: