Ščitnik za hrbet nudi učinkovito zaščito pred udarci

Ščitnik za hrbet motoristom nudi učinkovito zaščito pred udarci v hrbet. Dober ščitnik za hrbet lahko prepreči hude poškodbe in celo zlome hrbtenice. Za kar najučinkovitejšo zaščito se moraščitnik za hrbetlepo prilegati obliki telesa, da zaščiti čim večji del hrbtenice, hkrati pa ne sme ovirati gibanja. Medtem ko so se motoristi kar dobro navadili na oblačila s ščitniki, pa ščitnik za hrbet še ni povsem osvojen. Morda zato, ker je marsikomu lahko ščitnik za hrbet malce v napoto. Vsi športni motoristi, ki uporabljajousnjeni kombinezon, praviloma uporabljajo tudiščitnik hrbtenice, ker se zavedajo njegovih varnostnih odlik. Motokrosisti poleg ščitnika za hrbet uporabljajo tudi ščitnik za vrat, komolce in kolena. Touring motoristi pa so se namesto na ščitnik navadili na kratko »želvo«, ki je pravzaprav le ledvični pas za motor, opremljen s trdo školjko. Ta sicer služi kot prijetna ledvena opora in grelec, vendar nič več.Motoristična trgovina KMCvam poleg oblačil inobutve IXS nudi tudi IXS izdelke za zaščito hrbta, ledvenega predela, prsnega dela, kolen in komolcev. Na voljo so različni ščitniki, primerni za moške, ženske in otroke. Ledvični pas za motor je namenjen vsem motoristom, saj nudi odlično zaščito pred vetrom, hkrati pa omogoča koži, da normalno diha. V naši ponudbi boste našli IXS ledvični pas za motor modelov TEX BELT 3, SPY BELT 2 in VENTED 2.


ščitnik za hrbetščitniki

Ščitnik za koleno - IXS zaščita za kolena

Poleg ščitnika za hrbet in za ledveni predel je pomemben tudiščitnik za koleno, ki vašemu kolenu nudi odlično zaščito pred udarci, ga stabilizira in razbremeni ter tako preprečuje nadaljnje poškodbe, motorista pa ne ovira med gibanjem. Za vse, ki želite izdatno zaščititi vaša kolena, vam IXSnudi kakovosten ščitnik za koleno IXS Dave. Zasnovan je kot prava opornica in se odlično prilega kolenskemu sklepu, obenem pa s posebnim sistemom zelo dobro ščiti pogačico pred udarci. Ščitnik pogačice je gibljiv in se samodejno prilagaja položaju noge ter tako poskrbi za optimalno zaščito sklepa. Poleg tega pa je ščitnik za koleno snemljiv, zato je vsestransko uporaben del športne opreme.

ČE VAS ZANIMAJO TUDI ZAŠČITNE ČELADE, KLIKNITE TUKAJ


Poskrbite za učinkovito zaščito svojega telesa - vrhunski ščitniki za hrbet, kolena in ledveni predel vas čakajo v našem prodajnem salonu vneposredni bližini nakupovalnega središča Rudnik in Ljubljanske obvoznice (Dolenjska cesta 242c).


Vabljeni tudi k ogledu našespletne strani!