Rev'it Outback za tiste, ki cenijo kakovostno opremo!

Če iščete odlično motoristično jakno, potem se bo vaše iskanje ustavilo pri jakni Rev’it Outback. Gre namreč za vrhunsko oblačilo, ki bo zadovoljilo želje tudi tistih najbolj zahtevnih motoristov! Seveda pa to ni vse, kar najdemo pod priznano znamko Rev'it na tem področju. K omenjeni jakni spada še ženska različica Rev'it Ignition, seveda pa med oblačili najdemo tudi takšna, ki bodo motoriste navduševala tudi takrat, ko ne bodo na motorju - na primer Rev’it Acid H2O za udobje v vsakem vremenu ter Rev'it Camo jeans za vsakdanjo rabo.

revit outback

Rev'it Ignition

Kot se spodobi ima vrhunska jakna Rev'it Outback tudi komplementarni ženski model - to je Rev’it Ignition, ki se ponaša z nič manj prepričljivimi odlikami, v katerih bodo lahko uživale tudi motoristke. Rev’it Ignition je usnjena motoristična jakna v ženski izvedbi. Čeprav je na prvem mestu varnost in udobje, se ta izdelek ponaša z elegantno podobo in ergonomsko zasnovo. Veliko bolj pomembno pa je to, kar se skriva pod površjem - pod usnjem najdemo več zaščitnih plasti, odstranljivo termo podlogo, dežno zaščito, zračne kanale, notranji žep in še kaj.

Jasno je, da je Rev’it Ignition vsestranska jakna, ki bo prišla še kako prav v praktično vsaki situaciji na motorju. Enako seveda velja za moško različico, Rev'it Outback!

revit ignition

Rev'it Outback in dodatna oprema

Rev'it Outback in Rev'it Ignition sta le dve jakni iz ponudbe tega priznanega proizvajalca. K jakni seveda spada še druga oprema, ki mora biti prav tako kakovostna in udobna. Na srečo se Rev'it zelo izkaže tudi pri tem. Ne le motoristična in moto cross oprema, odlična so tudi oblačila, ki niso nujno namenjena le uporabi na motorju. Rev'it Acid H2O so hlače, ki so kot nalašč za uporabo v zahtevnih razmerah, na primer pri delu v dežju ali snegu, medtem ko barvite Rev'it Camo jeans hlače zagotavljajo izjemno vzdržljivost tudi pri dolgotrajni redni uporabi - preverite celotno ponudbo!

ČE VAS ZANIMA TUDI MOTOCROSS OPREMA, KLIKNITE TUKAJ