Revit kombinezon za varno vožnjo s stilom

Poleg ostale motoristične opreme, si lahko v trgovini KMC kupite tudi dvodelni Revit kombinezon. Zima je čas, ko naši motorji počivajo, je pa zato tudi idealen čas za nakup nove motoristične opreme. Ta je na voljo po akcijskih cenah , vi pa boste brezskrbno odpeljali v novo sezono.


Motoristična konfekcija priporoča Revit kombinezone


revit kombinezoniMed Revit izdelki najdete enodelni dežni kombinezon, jakne, hlače, rokavice in podrokavice, podkape, zaščito vratu ter hrbta in dva modela odsevnih jopičev (Rev'it athos air ali Connector HV). Oprema je izdelana iz najboljših materialov, ki zagotavljajo visoko zaščito. Poleg tega je na voljo veliko različnih izdelkov, ki se razlikujejo po namembnosti in videzu ter vam omogočajo, da svoj Revit kombinezon individualno prilagodite svojim potrebam in željam. Na voljo so usnjene motoristične hlače Rev'it Gear 2, ki z idealno kombinacijo materialov poskrbijo za zračnost in dežno zaščito. Če ne marate usnja izberite katere druge, recimo jeans motoristične hlače. Izgledajo kot vaše najljubše hlače, a so z ergonomsko obliko, všitimi odsevniki, odlično prilagojene za varno vožnjo z motorjem. Kljub temu, da vsi spodnji deli Revit kombinezona zagotavljajo izolacijo in varnost, pa se je pred dežjem dobro tudi dodatno zaščititi. Dežne hlače Rev'it Acid H20 so 100% vodoodporne. Da vas v slabem vremeni in v gostem prometu ne bi spregledali, so barvno obdelane tako, da zagotavljajo odlično vidnost. Priporočamo vam tudi uporabi Rev'it athos air odsevnega jopiča, ki je popolnoma prilagodljiv vsem motorističnim jaknam Rev'it (Jupiter, Outback) za moške in ženske.


Odsevni jopič Rev'it Athos Air - glavna prioriteta je varnost


revit kombinezonV prometu je varnost najpomembnejša prioriteta, zato vedno poskrbite, da ste vidni. Nosite odsevna oblačila. Čeprav imajo vsa oblačila, ki sestavljajo Revit kombinezon, odsevne trakove, robove in inserte, pa posebno ob slabši vidljivosti, slabem vremenu ali nočni vožnji, priporočamo še uporabo odsevnega jopiča. Na vse športno oblikovane dvoslojne jakne (Rev'it Outback, Rev'it Jupiter in druge) lahko pritrdite odsevni jopič Rev'it Athos Air. Je zračen, ergonomsko oblikovan iz prvovrstnega in certificiranega poliestra za popolno vidljivost. Preverite kar 40 % znižano ponudbo Rev'it opremo na spletu ali v naši trgovini v Ljubljani, kjer lahko izdelke tudi pomerite.

PREVERITE ŠIROKO PONUDBO USNJENIH MOTORISTIČNIH JAKEN!