Revit kombinezoni in jakneRev'it za vaše užitke

Rev'it je znamka, ki ponuja številne motoristične izdelke in pripomočke. Da boste vedno res varni, bodo poskrbeli dodatni jopiči, ki jih lahko nosite nad jakno. Jopič se lahko pritrdi na zunanjo površino skoraj vseh novih Rev'it jaken z Velcro zanko. Zahvaljujoč mrežasti tkanini je dobro prezračevan in se ne bo napihoval. Nastavimo ga ob strani. Rev'it vam nudi tudi druge pomembne kose motoristične opreme. Rev'it kombinezon je odličen za deževne razmere in ga lahko dobite po znižani in ugodni ceni. Rev'it hlače so nekoliko tanjše, lažje, nepremočljive in zračne hlače s standardno zaščito. Imajo laminirane odsevne robove, so nastavljive na predelu pasu in imajo zadaj kratko zadrgo, da jih lahko povežete z jakno.

Rev'it kombinezon - za lepši izlet

Rev'it ima v svoji ponudbi tudi motoristične rokavice. Na voljo so v različnih velikostih, če jih imamo na zalogi, pa bodo po naročilu pri vas že v 1 do 3 dni. Tudi rokavice lahko dobite po znižani posebni ceni. Rev'it jakne so krajše dvoslojne, športno oblikovane jakne. Model Rev'it Jupiter je nepremočljiva in zelo zračna. Na hrbtu ima EVA peno za zaščito, odstranljivo termalno podlogo, notranje in zunanje žepe, odsevni logo na hrbtni strani in dvojno prednjo zadrgo. Zadrga na zadnjem delu jakne služi, da jo lahko povežete z Rev'it hlačami. Če vam ne ustreza dvodelni način, se lahko vedno odločite za praktičen rev'it kombinezon, ki je udoben in varen.

Rev'it kombinezon - nepogrešljiv za motoriste

Vsi Rev'it izdelki so izdelani iz kakovostnih materialov, s katerimi je zagotovljena izolacija in varnost. Vljudno ste vabljeni k obisku naše spletne strani oziroma spletne trgovine, ki ponuja res široko paleto motorističnih izdelkov za čisto vse okuse in zahteve. Zagotovo boste tudi najbolj zahtevni uporabniki zadovoljni s svojo izbiro. Nudimo tudi praktične izdelke, kot so motorno olje ali akumulator, saj vemo, da se nepredvidljivi dogodki še kako radi zgodijo in vas vaš motor lahko pusti na cedilu, nato pa potrebujete hitro rešitev. Tu smo za vas. Nudimo pa tudi Revit Voltiac!