Revit oprema - za varno vožnjo in dober izgled na motorju


Podjetje KMC do.o.o, ki je bilo ustanovljeno leta 2006 nudi kvalitetno in ugodno motoristično opremo Revita, Yamahe, Ixsa, Draggin jeansa in ostalih priznanih blagovnih znamk. V seriji Revit lahko izbirate med različno motoristično opremo, kombinezoni ali jaknami, med katerimi prednjači Revit sand 2, rokavicami ali pa se odločite za trendovske kavbojke kot so Revit Campo Jeans ali Revit Nelson.


Revit izdelki - jakne, rokavice, kavbojke in kombinezoni

Zgodba Revita se je začela pisati leta 1996, ko se je Ivan Vos odločil, da bo na trg poslal lastno znamko motoristične opreme. Njegovo vodilo, ki je še danes enako, je izdelovanje kvalitetnih in zaščitnih oblačil, v katerih dobro izgledate tako na motorju kot brez njega. Vodilu sledi kolekcija Revit Sand 2, ki je primerna za tiste, ki želite na daljšo pot z motorjem. Jakna Revit Sand 2 je dvoslojna, športna jakna, ki ima na zadnjem delu zadrgo, s katero jo lahko povežete s hlačami iz iste kolekcije in dobite dvodelni kombinezon. V kolikor to ne želite, so vam na voljo tkvalitetne jeans kavbojke Revit Nelson in Revit Campo Jeans. So tako udobne in trendovske, da jih ne boste nosili samo na motorju, ampak tudi, ko ne boste na njem. Za ugodno vožnjo so pomembne tudi dobre rokavice, kot so npr. Revit Dirt 2. Rokavice Revit Dirt 2 ali rev'it dirt 2 nudijo idealno ravnotežje med zaščito in ventilacijo in so primerne za vožnjo tudi v ekstremnih razmerah.


Revit Sand 2 je kombinacija kvalitete in ugodne cene


Prednost Revit izdelkov je ugodna cena. Revit Sand 2 jakne (rev'it dirt 2) in hlače so izjemne kvalitete, a še vedno cenovno dostopne, zato si jih lahko privoščijo vsi, ki potrebujejo kvalitetno opremo za vožnjo na motornem vozilu. Vsi Revit izdelki so na voljo v našem KMC centru na Dunajski c. 242c. Obiščite nas in si zagotovite svojo motoristično opremo. Nudimo tudi Rev'it Voltiac!

Prodaja rabljenih motorjev:www.vsi.si/yamaha/rabljeni-motorji

VEČ O MOTORISTIČNI OPREMI

PONUDBA PREKLOPNIH ČELAD

Revit sand 2Revit campo jeans