Rabljena motorna kolesa - kvaliteta in ugodna cena


Rabljena motorna kolesa opremaRabljena motorna kolesa, prodaja in odkup rabljenih motornih koles, motoristična oprema, motorni čolni in ostale stvari. Podjetje KMC d.o.o. je motoristična in navtična trgovina ustanovljena leta 2006, katere namen je bil slovenskemu trgu ponuditi celovito ponudbo Yamahinih izdelkov na enem mestu, kar do tedaj še ni bila uveljavljena praksa. V nekaj uspešnih letih smo postali eden večjih ponudnikov motoristične opreme pri nas med katero spadajo rabljena motorna kolesa. Naša glavna blagovna znamka je Yamaha, zato v naši poslovalnici v Ljubljani in na spletni strani nudimo celoten Yamahin program od rabljenih motornih koles in povsem novih skuterjev do nove ter rabljene motoristične opreme, kamor spadajo čelade, rezervni deli za rabljeno motorno kolo, in obleke za na motor, motorne čolne, obenem pa vam nudimo tudi ostale priznane blagovne znamke. Prepričani smo, da vas bodo naša rabljena motorna kolesa prepričala, saj se poleg ugodne cene lahko pohvalijo tudi z izredno kvaliteto in ohranjenostjo.


Rabljena motorna kolesa za uživanje v toplih mesecih


Vožnja z motorjem je v zadnjem času vse bolj popularna, predvsem v spomladanskih in poletnih mesecih, kadar je temperatura primerna za vožnjo z rabljenimi motornimi kolesi. Rabljena motorna kolesa so idealna rešitev, v kolikor potrebujete vozilo, saj ne porabijo veliko bencina, cena rabljenih vozil je ugodna, saj ne gre za novo vozilo, obenem pa pride rabljeno motorno kolo prav predvsem v mestu, ko se vozite v službo ali iz nje, saj se z njim na lahkoten način izognete gneči na cesti. V kolikor želite rabljeno motorno kolo je najboljše, da se oglasite v naši poslovalnici ali pa nas kontaktirate po telefonu ali emailu. Seveda niso vsi modeli rabljenih motornih koles vedno na voljo, vendar se trudimo, da je ponudba kljub temu velika. Poleg prodaje rabljenih motornih koles se v našem podjetju ukvarjamo tudi z odkupom rabljenih motornih koles, kar pomeni, da lahko vaše staro rabljeno motorno kolo prodate, obenem pa seveda nudimo tudi nova motorna kolesa Yamaha in ostalih blagovnih znamk, ki so po navadi vedno na voljo.

Rabljena motoristična oprema za vaše motorno vozilo


Vožnja na motorju je lahko izredno zabavna, a za to potrebujete kvalitetno motoristično opremo. V našem podjetju nudimo rabljeno motoristično opremo, s katero boste lahko brezskrbno in poceni uživali v vožnji z motorjem. Verjetno imate pomisleke glede besede rabljena. Res je, stvari niso nove, nekdo jih je uporabljal že pred vami, kar zagotavlja izjemno nizko ceno, a vas lahko pomirimo, da so vse stvari preverjene v našem podetju, tako da ne pride do prehitre obrabe ali napak na materialih. V naši ponudbi lahko izbirate med pestro ponudbo rabljene motoristične opreme od čelad, motorističnih škornjev, konfekcije, kamor spadajo vsa oblačila ter ostale dodatne opreme in rezervnih delov. Poleg rabljene motoristične opreme je veliko povpraševanja po potrošnih materialih kot so oljni in zračni filtri, svečke in zavorne obloge, ki jih imamo po navadi na zalogi v trgovini ali skladišču, vse ostale dele pa je možno naročiti.

Rabljena motoristična oprema motorni čolni


Rabljena motorna kolesa na naši spletni strani - preprost nakup


Rabljena motorna kolesa v podjetju KMC zagotavljajo kvaliteto, varnost in ugodno ceno. Vsako rabljeno motorno kolo v naši ponudbi je pred prodajo testirano in pregledano, morebitne težave so odpravljene in vaša vožnja bo varna ter brezskrbna. Rabljena motorna kolesa so na voljo po izjemno ugodnih cenah v primerjavi z novimi vozili, tako da so dostopni vsem. Ponudbo rabljenih motornih koles in rabljene motoristične opreme si lahko ogledate na spletni starni ali pa se oglasite osebno v naši trgovini. Nakup v spletni trgovini je hiter in enostaven. V kolikor imate glede rabljenih motornih koles kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte preko telefona ali emaila. Mi smo pravi naslov za prodajo in odkup rabljenih motornih koles.

RABLJENI MOTORNI ČOLNI

.

VEČ O RABLJENIH MOTORJIH