Polnilci za akumulator CTEK

Pred vsako krajšo potjo, še bolj pa pred daljšim potovanjem z motornim kolesom, se je treba prepričati, da je vozilo (pa naj gre za motor, vodni skuter ali štirikolesnik) v primernem stanju. Poleg tega je smiselno, da vam je na poti na voljo vsaj nujna dodatna moto oprema, kamor spadajo tudi polnilci. Morda se komu zdi nesmiselno s seboj prevažati toliko stvari in pretiravati resnično ne gre. Zato je treba včasih pač razumsko pretehtati, do katerih stvari zlahka in hitro pridemo tudi napoti in katere je bolj smiselno imeti pri roki. Polnilci za akumulator so tisti del opreme, ki ga je najpametneje voziti s seboj, saj je iskanje nekoga, ki ga ima pri sebi, lahko neprijetno in zamudno.

CTEK polnilciPolnilci

Pri izbiri dodatne moto opreme je najbolj zanesljivo, da se zanašamo na izkušnje in nasvete strokovnjaka ter izbiramo izdelke, ki so preizkušeni. Polnilci CTEK imajo dolgoletno tradicijo in so polnilci, ki vas nikoli ne bodo pustili na cedilu. Namenjeni so tako polnjenju kot vzdrževanju akumulatorja. Pri polnjenju je pomembna predvsem prava voltaža, saj lahko s previsoko ali prenizko voltažo naredite akumulatorju veliko škode. Zato se pred uporabo polnilca in vzdrževalca za akumulator pazljivo prepričajte, da je ustrezen. Če imate v zvezi s tem ali drugimi našimi prodajnimi artikli kakršno koli vprašanje, nas pokličite ali se oglasite v salonu - z veseljem vam bomo pomagali.

Polnilec za akumulator za vse priložnosti

Najpogosteje se polnilci pri motorjih uporabljajo za vzdrževanje moči akumulatorja v zimskih mesecih - torej izven sezone, ko motor ali štirikolesnik večino časa miruje. CTEK polnilci pa so seveda dobrodošli tudi na poti, ko akumulatorju motocikla zmanjka moči in ga lahko vžgete le še s pomočjo polnilca za akumulator. V centru KCM so na voljo različni polnilci za različne tipe akumulatorjev, s katerimi bo vaša pot vedno brezskrbna. Je že tako, da je na pot treba oditi pripravljen in dodatna moto oprema je bistvenega pomena.

KMC | Motoristična trgovina, CTEK polnilci, polnilec za akumulator, dodatna moto oprema - povezave do naše spletne strani: