Motorno kolo za brezskrbno uživanje v vožnji

Podjetje KMC d.o.o. se ukvarja s prodajo različnih vrst motornih koles, dodatne opreme kot so pnevmatike za motorna kolesa, rezervnih delov ter oblačil različnih blagovnih znamk. Čeprav v naši ponudbi najdete vse kakovostne blagovne znamke smo se že ob ustanovitvi leta 2006 specializirali za yamahine izdelke, saj želimo našim strankam ponuditi vso Yamaha opremo na enem mestu, kar je tudi vizija našega podjetja Naš prodajni salon na Dolenjski cesti 242 c v Ljubljani tako obsega vso motoristično ponudbo in je raj za ljubitelje hitrosti, predvsem kvalitetnih motornih koles, saj smo eden večjih ponudnikov motoristične opreme v Sloveniji, na kar smo izjemno ponosni. Poleg prodaje se ukvarjamo tudi z odkupom rabljenih motornih koles, tako da če imate v vaši kleti ali garaži kakšno rabljeno motorno vozilo, ki ga ne potrebujete več, vam ga z veseljem odkupimo. Obiščite nas v našem prodajnem salonu ali nas kontaktirajte.

pnevmatike za rabljena motorna kolesa


Motorna kolesa priznanih blagovnih znamk

V našem podjetju vam zagotavljamo vse vrste vozil, od snežnih in golf vozil, do skuterjev ter kros vozil, vsekakor pa lahko poudarimo, da je naša primarna dejavnost prodaja motornih koles. izbirate lahko med različnimi blagovnimi znamkami, med katerimi prevladuje Yamaha, ki ponuja kakovostna vozila, ki imajo odlično razmerje med kvaliteto in ceno in so idealno vozilo za vse tiste, ki iščete primeren motor bodisi za poletna popotovanja ali pa zgolj malo daljše vožnje oz. pobeg od vsakdanjega življenja. Najbolj prodajano motorno kolo v naši ponudbi je vsekakor yamaha tracer, z novim modelom 900 pa smo ga povsem spremenili, mu prenovili oklep in predvsem izboljšali ergonomijo, ker pomeni da je postalo še bolj privlačno in zmogljivo športno-potovalno motorno kolo, ki vas bo povsem navdušilo. Vozilo je opremljeno s trdo torbo, popolnoma nastavljivim vzmetenjem in ogrevalnimi ročkami, ki zagotavljajo še večje udobje med vožnjo.


Motorna kolesa, rezervni deli in dodatna oprema

Motorna kolesa so izjemno priljubljena vozila, saj nam lahko služijo kot vsakodnevno prevozno sredstvo za v službo, vozilo, s katerim se odpravimo na daljše počitnice ali pa ga imate zgolj za občasno vožnjo, ko želite pobegniti od vsakodnevne rutine ali stresa. Poleg prodaje različnih vrst motornih koles v našem podjetju opravljamo tudi odkup rabljenih motornih koles, kar pomeni, da v kolikor imate v vaši garaži rabljeno motorno vozilo ne glede na znamko, nam ga pripeljite in z veseljem ga bomo odkupili. Seveda za vsa motorna kolesa ne glede na znamko v našem podjetju nudimo tudi rezervne dele in dodatno opremo kot so pnevmatike za motorna kolesa. čelade motoristični škornji, kombinezoni, rokavice in ostala oblačila. Za vsa motorna vozila v naši ponudbi nudimo tudi testna vozila in čelade, saj se zavedamo, da nič ne more nadomestiti občutka, ko se vsedete na motor in naredite nekaj krogov ter se prepričate ali gre za motor vaših sanj.

odkup motornih koles


Pnevmatike za motorna kolesa po ugodni ceni

Naše poslanstvo je pomagati strankam do kakovostnega in ugodnega motornega kolesa na katerem se boste počutili udobno in brezskrbno ter se boste z veseljem vozili na njem. Seveda pa je za varno in udobno vožnjo pomembno tudi, da izberete kvalitetno dodatno opremo. Pnevmatike za motorna kolesa so izjemno pomemben del vsakega vozila, saj zagotavljajo oprijem na vozišču in z njim povezano varnost ter kvalitetno vožnjo. Nudimo različne vrste gum za motorna kolesa, zato je najboljše, da se oglasite v našem podjetju ali na spletni strani. V kolikor imate glede naših izdelkov kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali in odgovorili na vaša vprašanja ter vam svetovali pri izbiri. Prepričani smo, da boste pri nas našli motorno kolo vaših sanj z vso dodatno opremo, ki ste si jo vedno želeli.

DODATNA OPREMA ZA GUME ZA MOTRONA KOLESA