Otroške čelade prilagojene tako, da zagotavljajo najboljšo otrokovo varnost


Brez otroške čelade otroci ne smejo sesti na kolo, kaj šele na motor. Motorizem je šport, kot vsaki drugi in številni se z njim začnejo ukvarjati že v rani mladosti. Ker pa ta prinaša tudi možnosti poškodb je pomembno, da otroke poučimo o pomembnosti njihove varnosti, hkrati pa jim omogočimo prijetno in brezskrbno aktivnost.


Da bo glava kar najbolje zaščitena, poskrbijo otroške čelade


otroške čelade za zaščitoBrez bušk v otroštvu ne gre, a poškodbe je bolje preprečiti in prvi korak k večji varnosti je izbira otroške čelade. Za motor so zaščitne otroške čelade posebno prilagojene, zaščita namenjena drugim športnim aktivnostim nikakor ni primerna. Mlajši iz različnih razlogov zaščitne čelade tudi odklanjajo, ker pa je otroška čelada za motor obvezna oprema brez katere ne gre, jo boste otroku lažje približali, če boste izbrali popolnoma prilegajočo ter udobno in kar je za otroke običajno najpomembneje, privlačno na pogled. Otroške čelade v naši ponudbi odlikuje prvovrstna kvaliteta, za varnost otrok je namreč dovolj dobro le najboljše. Na voljo so v različnih velikostih, izbranim modelom pa so priložene tudi pisane nalepke, da lahko otrok poljubno opremi svojo otroško čelado za motor.

NE POZABITE TUDI NA MOTORISTIČNE ROKAVICE!


Otroške čelade za motor, na katere se lahko zanesete ob morebitnih padcih in nesrečah


Glavni del opreme vsakega motorista je čelada, zato ji je ob nakupu pomembno nameniti dovolj pozornosti. Starši se običajno zavedajo pomena otroške čelade, vendar pa je zaščito za motor izbrati premišljeno in ustrezno. Pri nakupu otroške čelade za motor bodite pozorni na:

  • otroške čelade za motor namembnost (čelada naj bo motoristična in ne smučarska, kolesarska ipd.),
  • velikost (čelada ne sme biti prevelika in se mora popolnoma prilagoditi obsegu glave),
  • ustrezno zračnost,
  • ustrezno vidnost,
  • vizirje za čelade (ali je vezir UV testiran, zamenljiv ipd.).

V naši ponudbi najdete različne modele moških in ženskih čelad ter otroške čelade za motor, zaradi polikarbonskih školjk je varnost zagotovljena. Če se sami z motociklizmom ne ukvarjate, nas obiščite v naši KMC trgovini v Ljubljani, kjer vam bo strokovno usposobljeno osebje pomagalo najti najustreznejšo opremo, ki bo otroku omogočala varno uživanje, vi pa boste ostali brezskrbni.

PREVERITE ŠIROKO PONUDBO OTROŠKIH ČELAD!