Otroške čelade in čelade za odrasle za udobno in predvsem varno vožnjo


Podjetje KMC d.o.o. s sedežem na Dolenjski cesti 242 c v Ljubljani ponuja otroške čelade in čelade za odrasle, motorje, dodatno opremo in oblačila znamke Yamaha. Ustanovljeno je bilo z namenom, da se strankam ponudi kompletno paleto Yamaha izdelkov na enem mestu, a je v KMC centru mogoče dobiti tudi motoristično opremo ostalih blagovnih znamk, kot so AGV čelade in Airoh Aviator čelade. V kolikor vaš otrok potrebuje otroško čelado se oglasite pri nas in skupaj bomo izbrali primerno.


Otroške čelade - naučite otroka varnosti pri ukvarjanju z moto športi


Za otroke in tudi njihove starše je izredno pomembno, da je pri ukvarjanju z moto športom varnost na prvem mestu. Otroške čelade skrbijo za dobro zaščito glave, ki je ob morebitnih padcih najbolj na udaru. Ker otroci preživijo kar nekaj časa na motorju, je pomembno, da so otroške čelade udobne, kar omogoča oblazinjen notranji del, obenem pa je potrebno izbrati tudi prilegajoči vizir za čelado, ki nudi čeladi, naj bo otroška ali odrasla, ustrezno zračenje. Otroška čelada je nujna oprema za vožnjo, saj je pomembno, da otroka kar se da hitro podučite o varnosti v cestnem prometu.


Pri izbiri otroške čelade pomemben tudi zunanji videz


Ne glede na to, katero otroško čelado boste izbrali: AGV čelade, Airoh Aviator čelade, ali katero iz Yamahine ponudbe, je poleg varnosti pomembno tudi to, da je na videz privlačna in zanimiva, saj otrokom to veliko pomeni. V KMC centru nudimo otroške čelade različnih velikosti, oblik in barv z različnimi poslikavami in vizirji za čelade, ki bodo prepričale še tako zahtevnega otroka. Če je otroku katera čelada všeč, jo lahko najprej brezplačno testira in se šele potem odločite, ali jo boste vzeli. Poleg otroške čelade pa si lahko izberete svojo čelado tudi vi, saj imamo obilo ponudbe tudi za odrasle. Obiščite KMC center in se prepričajte.

VEČ O MOTORISTIČNI OBUTVI

MOTORISTIČNA OBLAČILA

otroške čeladeAiroh Aviator čelade