Odštekane čelade za vse starosti

Bližajo se topli dnevi in ceste bodo preplavili motoristi. Ali ste si že zagotovili vašo motoristično čelado ali pa priskrbeli svojemu otroku odštekano čelado? Če tega še niste storili, je sedaj pravi čas za to! Obiščite nas in si oglejte pestro ponudbo odštekanih čelad raznih proizvajalcev (AGV čelade). Poleg otroških čelad nudimo tudi veliko izbiro čelad za odrasle, tako za rekreativne kot za profesionalne motoriste. Pri nas je mogoče dobiti tudi drugo motoristično opremo, kot so jakne, majice, ščitniki, čelade in škornji.

Agv čelade za otroke

Pri nas lahko dobite odštekane motoristične čelade različnih, barv, modelov, motivov in proizvajalcev po ugodnih cenah. Dobite lahko otroške čelade raznih blagovnih znamk, kot so AGV čelade, Airoh Aviator čelade, Yamahine čelade in mnoge druge.

Otroške čeladeOdštekana čelada

Za otroke je izjemno pomembno, da so med vožnjo z motorjem varni. AGV čelade skrbijo za zaščito glave, so udobne in oblazinjene od znotraj. Na voljo so odštekane čelade raznih barv in motivov ter proizvajalcev. Na voljo so tudi razni vizirji za čelade, ki jih po želji lahko dodate. Ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani ali nas obiščete in s s seboj pripeljite malega motorističnega navdušenca, da si sam izbere odštekano čelado.

UGODNE CENE SKUTERJEV

Otroške čelade raznih motivov

Čelada je nujna oprema pri vsaki vožnji z motorjem, zato je pomembno da se že otroci tega zavedajo. Katero koli AGV odštekano čelado izberete, je pomembno, da je vizualno privlačna otroku. To pripomore k pogostejšemu nošenju in hkrati navdušenju nad čelado. V KMC centru vam nudimo pestro izbiro otroških čelad različnih motivov, katere lahko otrok testira in se potem odločite za nakup. Pridite in si s svojim nadobudnežem oglejte pestro ponudbo čelad, zraven pa še vi izberite svojo. Obiščite nas in z veseljem vam bomo pomagali. Več si preberite tukaj:https://www.vsi.si/yamaha/motoristicne-celade