Nolan N104Nolan N104

Podjetje KMC d.o.o. ponuja kompletno paleto Yamaha izdelkov, med katere spadajo osnoven Yamaha program, Yamaha dodatna oprema, rezervni deli in oblačila ter druga motoristična in navtična oprema svetovno priznanih blagovnih znamk. Pri nas ponujamo najboljše čelade za motor različnih znamk, med drugim moto čelade Nolan, X-lite, Grex, Kappa, Airoh in IXS. Moto čelade Nolan N104 v ponudbi podjetja KMC prihajajo v posodobljenih različicah prodajne uspešnice Nolan N104 z novimi tehničnimi rešitvami, udobnejšim oblazinjenjem, ličnimi blazinicami in prenovljenim prezračevalnim sistemom:

  • motoristična čelada N104 EVO SPECIAL N-COM -11,
  • moto čelada N104 EVO CLASSIC N-COM - 10MAT,
  • motoristična čelada N104 EVO CLASSIC N-COM - 5,
  • moto čelada N104 EVO ACTION N-COM - 19,
  • čelada N104 EVO TECH N-COM - 26,
  • motoristična čelada N104 EVO TECH N-COM - 25,
  • moto čelada N104 EVO TECH N-COM - 24,
  • motoristična čelada N104 EVO HI-VISIBILITY N-COM - 22.

Nolan n104 modeli spadajo med najboljše čelade za motor, namenjene so potovanjem in imajo dvižni predbradni del. Na prav vse Nolan n104 pa trenutno nudimo 10 % popust.

Moto čelade Nolan motoristična čelada Nolan N104

Moto čelade Nolan sodijo med najboljše čelade za motor. Znane so po varnosti in zanesljivosti ter so se odlično obnesle na testiranjih, izjemno pozitivne izkušnje z njimi pa poročajo tudi uporabniki. Ob varnosti in visoki kvaliteti jih odlikuje tudi lep dizajn in visoka stopnja udobja, prihajajo pa v številnih različicah in modelih za prav vsakogar. Čelade za motor Nolan n104, na primer, so namenjene polprofesionalnim voznikom, Nolan n90 in Nolan n85 pa tistim manj izkušenim.

Najboljše čelade za motor

Glavni namen čelade je varnost, zato je pri nakupu čelade za motor potreben premislek, nikakor pa ne priporočamo varčevanja pri nečemu, kar vam lahko reši življenje. Med najboljše čelade trenutno gotovo spadajo Nolan n104, ki so bile oblikovane iz strani izkušenih profesionalcev. Ti namreč natančno vedo, kakšno kombinacijo varnosti in udobja pričakujejo od svoje moto čelade. Zunanja školjka čelade Nolan n104 je zasnovana podobno kot ostale moto čelade Nolan, ima pa vrhunsko oblikovane zračnike, elegantno izpeljane gumbe ter še bolje sedi na glavi kot ostali modeli, poskrbi pa tudi za hkratno nepredušnost in zračnost. Opremljena je tudi z vgrajeno sončno zaslonko, najnovejšim mehanizmom za odpenjanje podbradnega pasu ter z napravo za brezžično komunikacijo. Zaradi vsega tega je Nolan n104 trenutno brez dvoma najboljša moto čelada na trgu.


Seveda se pa potrebe po čeladi razlikujejo od voznika do voznika, zato vam bomo v podjetju KMC d.o.o. z veseljem svetovali. Pokličite nas na telefonsko številko 01 428 75 90 oziroma 01 428 75 91, nam pišite na info@yamaha-kmc.si, še bolje pa je, če nas obiščete v naši poslovalnici na Dolenjski cesti 242c v Ljubljani.

KMC d.o.o | Nolan n104, motoristične čelade Nolan - povezave do naše spletne strani: