Navtična oprema v KMC

Počitnikovanje na morju si radi popestrimo z različnimi dejavnostmi, s katerimi je čas dopusta še zabavnejši. In kaj je bolj zabavno in osvežilno, kot da se s čolnom odpeljemo stran od natrpane obale in uživamo! Da s čolnom resnično brez skrbi uživamo, poleg dobre družbe poskrbi tudi vsa potrebna navtična oprema, na primer rezervoarji za gorivo in ostala oprema za čolne, pa tudi rešilni jopiči, ustrezna obuvala in oblačila. Tovrstna navtična oprema je zagotavlja varno in brezskrbno uživanje na čolnu, zato se ob nakupu s strokovnjakom pogovorite, kaj vse še potrebujete.

Navtična oprema

Navtična oprema | Oprema za čolne

Poleg različnih plovil, (gumenjaki, vodni skuterji) je v moto trgovini KMC našim strankam na voljo tudi raznovrstna navtična oprema. Oprema za čolne vsebuje vse tisto, kar potrebujete za to, da je zabava na čolnu ali vodnem skuterju varna in neobremenjena: sidra, boje, vrvi, bokobrani, tlačilke, čistila, rezervoarji za gorivo, lestve, pomožna kolesa, kit za popravilo čolna, generatorji, različni merilniki in števci itd. Navtična oprema so tudi prikolice za skuterje in vozički za izvenkrmne motorje in seveda različna oblačila za čas, ki ga preživite v in ob vodi. Našo ponudbo si lahko ogledate na spletni strani KMC ali pa obiščete trgovino v Ljubljani. Popestrite počitnice s čolni in vodnimi skuterji!

Navtična oprema | Rešilni jopiči in oblačila

Kadarkoli se odločite za vodne pustolovščine - pa naj gre za vožnjo s čolnom na morju, uživanje vodnem skuterju, veslanje, rafting ali smučanje na vodi - morate najprej poskrbeti za ustrezno varnost. Navtična oprema, kamor spada tudi kakovosten rešilni jopič, vam resnično lahko reši življenje. V trgovini KCM so rešilni jopiči za otroke in odrasle, za ženske in moške, različnih velikosti in modelov, ki so izdelani iz najlona ali neoprena. Če potrebujete več jopičev, je po izjemno ugodni ceni na voljo tudi komplet 5 jopičev za odrasle. Ne pozabite tudi na neoprenska oblačila in rokavice, ustrezno obuvalo in opremo za čolne.

KMC moto | Oprema za čolne, rešilni jopiči, rezervoarji za gorivo - povezave do naše spletne strani: