Izberite motorno kolo po vašem okusu. Nova in rabljena motorna kolesa

Se odločate za nakup novega motornega kolesa, pa ne veste, kje ga kupiti? Potem ste na pravem naslovu. V podjetju KMC d. o. o. vam ponujamo cenovno ugodna in kvalitetna motorna kolesa. Poleg novih prodajamo tudi rabljena motorna kolesa. Motorno kolo, ki ga boste dobili pri nas, je kvalitetno, zanesljivo in varno. Motorno kolo znamke Yamaha je znano po svoji kakovosti, vožnja s takšnim motornim kolesom bo udobna in varna. Obiščite našo trgovino in si oglejte bogato ponudbo novih in rabljenih motornih koles. Če se želite prepričati, da je vaše novo motorno kolo zares zanesljivo, vam omogočamo tudi testno vožnjo z motornim kolesom. Vsa rabljena motorna kolesa lahko na vašo željo brezplačno dostavimo kamorkoli v Sloveniji. Obiščite nas in si poleg motornih koles oglejte tudi ostalo ponudbo motoristične opreme in opreme za navtiko. V našem podjetju lahko najdete rabljena motorna kolesa znamke Yamaha in ostale znamke. Poskrbeli bomo tudi za ugoden odkup vašega rabljenega motornega kolesa in vam pomagali izbrati novo motorno kolo.

rabljena motorna kolesaMotorno kolo

Novo ali rabljeno motorno kolo? Mi imamo, kar iščete.

Določeni posamezniki prisegajo na novo motorno kolo, medtem ko se drugi raje odločijo za nakup rabljenega motornega kolesa. V našem moto centru boste dobili izredno dobro ohranjena rabljena motorna kolesa, ki so cenovno bolj ugodna kot nova, po kvaliteti pa ne zaostajajo za novimi motornimi kolesi. Pri odkupu rabljenih motornih koles in pred prodajo motorna kolesa ustrezno pregledamo in poskrbimo za tehnično brezhibnost rabljenih motornih koles.

PREVERITE TUDI SNEŽNE SANI

Različni izdelki za neko pnevmatik in seti za popravilo gum

Poleg motornega kolesa in motoristične opreme pa boste pri nas našli tudi različne izdelke, ki so primerni za zaščito pnevmatik za motorna kolesa oziroma gum na vašem motornem kolesu. Pnevmatike ali gume za motorna kolesa morajo biti v najboljši formi. Za to pa boste poskrbeli le s kakovostnimi izdelki, kakršni so različne pene, razpršilci, seti za popravilo gum, merilci tlaka v pnevmatikah itd.