Motorne sanke Yamaha odlikuje vrhunska kakovost in vzdržljivost

Motorne sankeMotorne sanke so specializirano vozilo za prevoz po snegu in ledu. Za pogon uporabljajo bencinski motor, krmarijo pa se s pomočjo krmila, ki je podobno kot pri kolesu. Iz nekdaj izrazito delovnega vozila so motorne sani prerasle v vozilo, namenjeno tudi rekreaciji in užitkom številnih adrenalinskih zasvojencev. Zato danes motorne sanke dosegajo zmožnosti cestnih vozil. Sneg naj letos ne predstavlja zgolj idile, ki jo opazujete skozi okno. Dovolite si resnično doživeti zimo in vse njene čare. Vožnja z motornimi sanmi je resnično edinstvena zimska izkušnja, ki bo za vedno spremenila vaš pogled na zimo.

KMC d.o.o. je največji prodajalec motorističnega in navtičnega programa Yamaha v Sloveniji. Tako kot vsi Yamahini proizvodi so tudi motorne sanke Yamaha znane po vrhunski kakovosti in vzdržljivosti ter vam obljubljajo zanesljivo, udobno in varno vožnjo. Električni servo krmilni sistem EPS je v segmentu motornih sani še vedno edinstven, predvsem pa zelo uporaben. Obiščite KMC moto center in si po ugodni ceni privoščite adrenalinsko doživetje.

Motorne sanke Yamaha - ugodna cena v KMC d.o.o.

Vožnja z motornimi sanmiMotorne sani Yamaha so lahko večnamenske, športne, gorske, potovalne ali delovne. Ne glede na to, kakšne motorne sanke boste izbrali, vas bo zagotovo razveselila njihova ugodna cena. Med najugodnejšimi so motorne sani Yamaha Phazer R-TX, ki po zaslugi zelo zmogljivega športnega motorja zagotavljajo čisto zabavo v prostem stilu. Motorne sani Venture Multi Purpose so neverjetno vsestranske in zanesljive, saj se odrežejo enako dobro tako na trdem kot na mehkem snegu. Njihovi posebnosti sta masivni zadnji naslon in prtljažnik, ki je odličen za prevažanje tovora po snegu.

Motorne sanke Venture Lite so bile izdelane z enim samim namenom - nuditi največje udobje na dolgih vožnjah. Gorske motorne sani FYNytro M-TX so zasnovali gorski vozniki z namenom, da vas hitro pripeljejo na vrh vzpetine. Ko vas čaka delo, pa vas ne bosta razočarali surova moč in preizkušena zanesljivost Yamahinih sani VK540III. Poleg tega pa se boste z njim tudi zabavali.

Vožnja z motornimi sanmi za vse, ki želite poskusiti kaj novega

Vožnja z motornimi sanmi postaja tudi v Sloveniji vse pogostejša. Čeprav je vožnja z motornimi sankami čez drn in strn prepovedana, vseeno obstaja nekaj možnosti za ta šport. Občine namreč lahko v ta namen določijo in uredijo posebna območja.

Motorne sanke Yamaha - ugodna cena adrenalinskega doživetja za vse ljubitelje hitrosti, za avanturiste in za vse tiste, ki si želite poskusiti kaj novega. Vabljeni na našo spletno stran!

KMC d.o.o. | Motorne sanke cena, vožnja z motornimi sanmi - povezave do naše spletne strani:
  • Motorne sanke cena
  • Vožnja z motornimi sanmi