Motorna kolesa: nakup motorja, skuterja in ostalih motociklov v moto centru KMC

Motorna kolesa spadajo med zelo priljubljeno prevozno sredstvo. Ne le, da se z njimi lahko elegantno izognemo gneči na cesti, vožnja z motocikli ponuja veliko užitkov. Motorji so lahko različni. Glede na vaše želje in potrebe izberite sebi primernega. Nakup motorja mora biti dobro premišljen. Pri tem je najbolj pomembno, da izberete kakovosten motor, ki je varen in udoben. Potrebujete motor za vožnjo v službo? Potem je odlična rešitev za vas skuter. Bi želeli ure in ure uživati v vožnji z motorjem, ko se peljete na morje ali na potovanje? Potem so potovalni motorji kot nalašč za vas. Motorna kolesa, nova ali rabljena, so vam na voljo v našem salonu. Moto center KMC se nahaja v Ljubljani. Smo eden najboljših ponudnikov Yamaha opreme in motociklov v Sloveniji. Naša ponudba je dostopna tudi na spletni strani, kjer lahko izveste več o željenih modelih motornih koles in opreme.

nakup motornega kolesa


Moto center: prodaja, servis in odkup rabljenih motorjev

Poleg prodaje novih motorjev se ukvarjamo tudi s prodajo rabljenih motornih koles. Če razmišljate o nakupu novega motorja in ne veste, kam bi dali vaš stari motor, vas vabimo, da ga pripeljete k nam. Poleg tega, da vam nudimo servis za motorna kolesa, lahko vaše staro motorno kolo odkupimo. Moto center KMC je zato odličen kraj za vse tiste, ki ljubite motorna kolesa. Ne le, da lahko pri nas kupite nova in rabljena motorna kolesa, nudimo vam vso obvezno in dodatno motoristično opremo. Motorna kolesa, nova in rabljena, so vam na voljo na spletni strani, kjer boste našli tudi vse informacije o njih, vključno s ceno. Mi pa bomo bolj veseli vašega obiska v naši motoristični trgovini, kjer vam bomo celotno ponudbo tudi predstavili in vam pri nakupu ustrezno svetovali.

Ponudba motorjev in motoristične opreme

Naša ponudba zajema: čelade, kombinezone, rokavice, podkape, funkcionalno perilo, moške in ženske tekstilne ter usnjene jakne, dežni program konfekcije, odsevne jopiče, motoristične škornje in nogavice ter dodatno opremo (motoristični kovčki, tank torbe, stranske in zadnje torbe, motoristični nahrbtniki, vse za zaščito motorja, pokrivala motorjev in skuterjev, pritrditveni sistemi, ključavnice, obrobe platišč in pokrovi ventilov, dodatne luči, vizirji in spojlerji, stojala za motor, vetrna zaščita, podstavek za stransko stojalo, vse za vzdrževanje in nego, prva pomoč za motoriste, nalepke, univerzalna ogledala itd.). Moto center je zares pravi kraj za nakup motorja in pripadajoče motoristične opreme. Na zalogi imamo tako športne in cestne, kot tudi potovalne motorje in skuterje. Obiščite naš moto center v Ljubljani, Slovenija, ali pa si oglejte ponudbo motociklov in opreme na naši spletni strani.

moto center Slovenija


Največji ponudnik motornih koles Yamaha

Podjetje KMC d. o. o. je nastalo leta 2006. Naš cilj je bil ponuditi trgu najboljša motorna kolesa Yamaha. Smo eden največjih ponudnikov motorjev in motoristične opreme v Sloveniji, zato smo idealno mesto za vse tiste, ki razmišljate o nakupu motorja ali opreme za motor. Naš prodajni asortima je raznolik. Poleg odličnih Yamaha motorjev vam je na voljo tudi kompletna ponudba Yamahine dodatne opreme, rezervnih delov in oblačil. Pri nas pa lahko kupite tudi vso ostalo motoristično in navtično opremo priznanih blagovnih znamk (IXS, SPIDI, DRAGGIN JEANS, HEVIK, REV'IT, TSCHUL, SHIMA, NEXX, AIROH, FORMA, XPD, KAPPA, NZI, THOR, BARRACUDA, UFO PLAST, YAMALUBE, MOTUL itd.). Vaše motorno kolo lahko pripeljete tudi na servis, ki ga bomo opravili hitro, natančno in kvalitetno. Servis opravimo tudi za vse rabljene motorje, ki jih odkupimo od vas in jih uvrstimo v naš prodajni program.

NOVICE: KATERI MOTOR JE NAJBOLJ PRIMEREN ZA NAKUP


Nakup motociklov Yamaha se pri nas izplača!

Yamaha motorji so med ljubitelji motociklov zelo priljubljeni, saj so zmogljivi, varni in stabilni, opremljeni z udobnimi sedeži, kar pomeni, da boste uživali v vsakem kilometru vaše poti. V našem moto centru vam ponujamo tudi možnost testne vožnje motornega kolesa, kar je idealna priložnost za vas, da se sami prepričate, kako udobna in prijetna je vožnja z njim.