Motorna kolesa: prodaja, servis in odkup rabljenih motornih koles


Motorna kolesa so izredno priljubljena tudi v Sloveniji. V zadnjih letih je opaziti izrazit porast pri nakupu motornih koles, tako novih kot tudi rabljenih. Motorna kolesa so namenjena vsem tistim, ki neizmerno uživate na cesti, v svobodni in adrenalinski vožnji, pa tudi tistim, ki bi radi brezskrbno in varno raziskali vse skrite kotičke naše prelepe dežele. Mnogi se z motornim kolesom odpravijo tudi na daljša potovanja, za to pa potrebujejo zmogljivo in udobno potovalno motorno kolo. V podjetju KMC d. o. o. se ukvarjamo s prodajo motornih koles Yamaha, nudimo pa vam tudi servis motornih koles in odkup rabljenih motornih koles. Če potrebujete akumulator za motorno kolo, preverite našo ponudbo na spletni strani, še bolj pa bomo veseli vašega obiska v naši motoristični trgovini, kjer vam bomo pomagali pri izbiri in nakupu. Če se zanimate za motorna kolesa, rabljena ali nova, ne oklevajte. Vabljeni v moto trgovino, kjer vam poleg odličnih motorjev Yamaha ponujamo tudi vso dodatno motoristično opremo.

Motorna kolesa rabljena


Prodaja in servis motornih koles


Naše podjetje je nastalo z mislijo ponuditi trgu najboljše motorje Yamaha. Ustanovljeno je bili leta 2066 in do danes smo postali eden največjih ponudnikov motoristične opreme v Sloveniji. Naš prodajni program je zelo bogat in raznolik. Poleg odličnih Yamaha motorjev vam je na voljo tudi kompletna ponudba Yamahine dodatne opreme, rezervnih delov (kot je na primer akumulator za motorno kolo) in oblačil. Poleg tega pa lahko pri nas dobite tudi vso ostalo motoristično in navtično opremo priznanih blagovnih znamk (IXS, SPIDI, DRAGGIN JEANS, HEVIK, REV'IT, TSCHUL, SHIMA, NEXX, AIROH, FORMA, XPD, KAPPA, NZI, THOR, BARRACUDA, UFO PLAST, YAMALUBE, MOTUL itd.). Vabljeni v naš prodajni center, kjer so vam na voljo najrazličnejši modeli Yamaha motornih koles (cestni, potovalni, naked, enduro in ostali motorji). Poleg prodaje pa vam nudimo tudi servis motornih koles, ki ga opravimo natančno, kvalitetno in hitro. Servis opravimo tudi za vsa rabljena motorna kolesa, ki jih lahko odkupimo od vas in jih nato uvrstimo v naš prodajni program.


Zakaj so motorji Yamaha tako priljubljeni?


Med vozniki motorjev so prav Yamahini motorji zelo priljubljeni. Temu dejstvu gre pripisati, da so motorji Yamaha varni in stabilni, opremljeni z zmogljivimi motorji in udobnimi sedeži, ki ponujajo varno in udobno vožnjo tako za voznika kot tudi za sovoznika. Mnogi od modelov Yamaha na testih vzdržljivosti in varnosti dosegajo najboljše rezultate, zato se izredno veliko ljudi zanima za nakup teh motorjev. V našem centru z motornimi kolesi in opremo si lahko izbrane modele ogledate in jih odpeljete na testno vožnjo. Vabimo pa vas, da obiščete tudi našo spletno stran, kjer vam je na voljo vsa ponudba motorjev. V rubriki rabljena motorna kolesa pa si oglejte tudi rabljene motorje, ki so odlično ohranjeni in prav tako varni in zanesljivi. Prodaja motorjev poteka v našem centru, na spletni strani pa so vam na voljo tudi ostali podatki, kot na primer tehnični podatki, cena itd.

Servis motornih koles Yamaha


Ponujamo tudi odkup rabljenih motornih koles


Ste se naveličali vašega starega motorja in se zanimate za nakup novega? Bi radi vaš star motor prodali in se vam ne ljubi ukvarjati s spletno prodajo? Za vas imamo odlično novico. Pripeljite vaš star motor k nam! Ponujamo vam, namreč, ugoden odkup rabljenih motornih koles. Preden ih vrnemo v prodajo, ih natančno pregledamo in opravimo servis motornega kolesa. Le tako lahko zagotovimo bodočemu lastniku odličen motor.


Prodaja rabljenih motornih koles


Nakup rabljenega motornega kolesa je idealna rešitev za vse tiste, ki bi želeli imeti odličen motor, a ne bi želeli za njega odšteti preveč. Rabljena motorna kolesa vam ponujamo po konkurenčni ceni, zato smo prepričani, da boste nad ponudbo več kot navdušeni. Vabljeni v naš moto center, kjer vam bomo pri izbiri motornega kolesa in opreme za motor z veseljem tudi pomagali.

MOTORISTIČNA OPREMA

MOTORISTIČNI ŠKORNJI