Motoristični škornji - moto škornji naj bodo udobni in trpežni zaščitni čevlji Motoristični škornji


Kakovostni in trpežni motoristični škornji so zelo pomembni za varnost motorista. Ker je gleženj občutljivi del noge, ga je treba ustrezno zaščititi. Zato moto škornji navadno segajo čez gleženj in tako ščitijo ves spodnji del noge. Škornji morajo biti izdelani iz trpežnih materialov, na primer iz usnja ali kakovostnih sintetičnih materialov, ki bodo gleženj zaščitili pred udarci, pa tudi pred različnimi vremenskimi nevšečnostmi. Ob morebitni nesrečilahko kakovostni visoki moto škornji motorista obvarujejo pred zvini ali celo zlomi. Pomembno je, da motoristični škornji poleti nogo hladijo, pozimi pa grejejo. Kakovostni usnjeni moto škornji zagotavljajo tudi zračnost oz. dihanje vaših nog.


Ker vozniki motor upravljajo tudi z nogami, je ob tem pomembno, da imajo motoristični zaščitni čevlji oz. škornji ojačan prstni in gleženjski predel noge. To pripomore k lažjemu in učinkovitejšemu upravljanju motorja.

KMC d.o.o. - motoristični škornji za vse motoriste in za vse priložnosti

V moto trgovini KMC d.o.o. boste lahko izbirali med velikim številom moških in ženskih moto škornjev in motorističnih čevljev številnih proizvajalcev, različnih cenovnih razredov ter različnih barv in velikosti. Izbirate lahko tudi med moto škornji za različne tipe motorja oz. vožnje. Off road motoristični zaščitni čevlji se na primer zelo razlikujejo od touring motorističnih čevljev. Pri nas bo vsak motorist zagotovo našel ustrezno motoristično obutev zase, ne glede na to, ali ste izkušeni ali zgolj ljubiteljski motorist, ali obožujete dolge ali kratke vožnje.

Moto škornjiVsem pa priporočamo, da pred nakupom dobro premislite o svojih potovalnih navadah, pričakovanjih in zahtevah glede varnosti in udobja. Pri izbiri naj vas vodi zlasti misel na lastno varnost. Na drugem mestu je udobje, zato izbrano obutev obutev pred nakupom preizkusite. Le tako se boste lahko prepričali, ali se vam motoristični škornji oz. čevlji tudi dejansko prilegajo.

Obiščite našo motoristično trgovino na Dolenjski cesti 242c v Ljubljani in si z našo strokovno pomočjo izberite ustrezno motoristično obutev. Vaša varnost je tudi za nas na prvem mestu. Kakovostni motoristični škornji in zaščitni čevlji pa so vam na ogled tudi na naši spletni strani.

Vabljeni!

KMC d.o.o. | Motoristični škornji, moto škornji, zaščitni čevlji - povezave do naše spletne strani: