Motoristične rokavice - pomemben del motoristične opreme

Motoristične rokavice so poleg čelade, obutve, kombinezona in jakne prav tako pomemben del zaščitne motoristične opreme. Za vse motoriste bi morale biti rokavice za motor nepogrešljive, saj nam nudijo zaščito rok ob morebitnem padcu, obenem pa nam grejejo roke pri vožnji v bolj hladnih ali vetrovnih dneh.

PREVERITE PONUDBO ZAŠČITE

Motoristične rokavice IXS Talura za motor so izdelane iz lahkih materialov, ki dihajo, vendar roko vseeno zaščitijo. Ločimo jih po namenu uporabe. Za vožnjo s skuterji so dovolj dobre kratke, lahke motoristične rokavice, medtem ko so za vožnjo s težjimi motorji priporočljive naprednejše rokavice z več ščitniki. Njihova cena je sicer nekoliko višja, a kadar gre za varnost, ta ne bi smela biti pomembna. Pomembna je njihova kakovost. KMC d.o.o. vam z zadovoljstvom ponuja motoristične rokavice svetovno priznane blagovne znamke IXS. Vrhunska kakovost in vzdržljivi materiali ter moderen videz tudi profesionalnemu motoristu nudijo udobje in užitek v vožnji.

Motoristične rokavice KMC
Rokavice za motor - vrhunska kakovost za udobje, užitek in zaščito


Naša ponudba motorističnih rokavic je izredno pestra. Med njimi boste našli tako poletne kot zimske rokavice za motor, vse pa so namenjene tako moškim in ženskam kot otrokom. Izdelane so iz vrhunskih, lahkih in zračnih materialov, zaradi ergonomske oblike pa se lepo prilegajo vsaki dlani.

V naši ponudbi motorističnih oblačil boste našli učinkovite motoristične rokavice za dirkanje, progo in cesto, ki združujejo visoko raven zaščite z naprednimi materiali in ergonomsko obliko. Športne motoristične rokavice učinkovito zaščitijo vaše roke, hkrati pa so udobne in fleksibilne. Vrhunski tehnologiji je dodana tudi posebna zaščita v obliki ščitnikov za členke iz karbonskih vlaken. Preizkušene pa so bile na pomebnih tekmah. V hladnejših dneh pa prav pridejo tudi termo rokavice za motor.

Na voljo so lahke, zračne in vodoodporne rokavice, pa tudi usnjenih ne manjka.

MOTORISTIČNE HLAČE