Motoristične rokavice - rokavice za motor nepogrešljiva zaščitna opremaRokavice za motor


Obvezno zaščitno opremo za motoriste predstavljajo tudi motoristične rokavice. Rokavice za motor so za varnega motorista nepogrešljive, saj odlično zaščitijo roke ob morebitnem padcu, hkrati pa poskrbijo, da nas v bolj hladnih dneh ne zebe v roke. Kakovostne motoristične rokavice so izdelane iz trpežnih, lahkih in nepremočljivih materialov, ki dihajo, vendar roko vseeno zaščitijo. Vrhunska kakovost in vzdržljivi materiali ter moderen videz tako ljubiteljskim kot tudi profesionalnim motoristom nudijo udobje in užitekv vožnji.

Tudi v naši motoristični trgovini smo poskrbeli za zaščito vaših rok med vožnjo z motorjem. Pri nas lahko kupite usnjene ali tekstilne moške, ženske in otroške motoristične rokavice IXS, Yamaha in Clover. Na voljo so poletne, zimske ali celoletne zaščitne rokavice za motor. V naši ponudbi pa boste našli tudi podrokavice in motoristične rokavice z zaščito na hrbtni strani, z ojačano dlanjo in protizdrsnimi čepki.

OPREMA ZA MOTORISTE

Rokavice za motor ločimo po namenu uporabe

Motoristične rokavice ločimo po namenu uporabe. Za vožnjo s skuterji so dovolj dobre kratke, lahke rokavice, medtem ko so za vožnjo s težjimi motorji priporočljive naprednejše rokavice z več ščitniki. Njihova cena je sicer nekoliko višja, a kadar gre za varnost, ta ne bi smela biti pomembna.

Moto trgovina KMC d.o.o. ima na zalogi tudi motoristične rokavice za enduro in motokros:

  • IXS Athos in IXS Wildcat: te rokavice so izdelane iz Spandex Lycre, mreže in neoprena; dlan je podložena dlan z dvojnim slojem Clarina; ojačana sta palca, kazalca in sredinca; na prstih so mrežasti všitki; zapenjajo se na ježka;
  • UFO MX19, Pulse in Gravitiy: te rokavice za motor so izdelane iz visokotehnoloških vlaken, odlikuje pa jih odlična ergonomična kakovost.

Motoristične rokavice
Če si želite zagotoviti vrhunske motoristične rokavice, ki bodo pripomogle k varnejši vožnji, hkrati pa ne želite, da bi vas med vožnjo z motorjem zeblo v roke, vas vabimo, da nas obiščete. Celotno ponudbo motorističnih rokavic in ostale motoristične opreme si lahko ogledate v naši spletni trgovini, na voljo pa smo vam tudi v naši prodajalni, ki se nahaja na Dolenjski cesti 242c v Ljubljani.

Vabljeni!


KMC d.o.o. | Motoristične rokavice, rokavice za motor - povezave do naše spletne strani: