Ženske in moške motoristične hlače in kavbojke

V pestri ponudbi trgovine KMC je poleg motorjev, štirikolesnikov, navtične opreme, plovil med drugim na voljo tudi popolna motoristična oprema - motoristične hlače, jakne, kombinezoni, čelade, rokavice, škornji, ledvični pasovi itd. Ker je ta po mnenju mnogih za varnost in udobje motorista precej pomembnejša od motorja samega, posvetite nakupu dovolj pozornosti. Ne ozirajte se samo na videz hlač in ostale opreme, temveč se pozanimajte predvsem o njihovi kakovosti in vzdržljivosti. Motoristične hlače imamo na voljo v različnih materialih in izvedbah: usnjene, tekstilne in celo motoristične kavbojke (moške in ženske) vrhunskega proizvajalca draggin jeans.

Motoristične hlače | Zaščitite svoje nogeMotoristične hlače

Pri nakupu motorističnih hlač morate biti pozorni predvsem na dve stvari: hlače morajo biti ustrezne velikosti in ustrezno kakovostne, da bodo vaše noge zaščitene tudi pri najhujših obremenitvah. Morda se sliši nepomembno, a prava velikost je za motoristične hlače nadvse pomembna, pa naj gre za ženske ali moške kavbojke, usnjene hlače ali hlače iz kakega drugega materiala. Na motorju namreč le tako lahko zagotovimo ustrezno zaščito, pa tudi udobje. Vsi, ki ste se že kdaj podali na malo daljšo pot, dobro veste, da mora biti vsa moto oprema ustrezne velikosti, sicer je lahko na dolgi vožnji ve prej kot prijetno. Dobre motoristične hlače vas ščitijo pred mrazom, dežjem, vetrom in seveda udarci, hkrati pa so izdelane tako, da v poletni vročini odvajajo toploto.

Motoristične kavbojke | Modni videz in zaščita obenem

Posebna različica motorističnih hlač so tako imenovane moške in ženske moto kavbojke. Idealne so za vroče poletne dni, saj so zračne, videti so odlično, hkrati pa nudijo dobro zaščito. Proizvajalec draggin jeans iz Avstralije je izdelal celotno serijo modnih hlač, ki so podložene s kevlarjem in CE testirane proti odrgninam. Motoristične hlače oziroma kavbojke draggin jenas so v nasprotju z ženskimi in moškimi kavbojkami drugih proizvajalcev vse teste uspešno prestale. Zato ste v toplejših dneh na motorju ustrezno zaščiteni, obenem pa oblečeni v moderne jeans hlače.

Vabljeni v naš moto center, kjer vas čaka najboljša motoristična trgovina!

KMC | Motoristična oblačila, moške kavbojke, ženske kavbojke, draggin jeans - povezave do naše spletne strani: