Čelade za varno in zanesljivo vožnjo z motorjem

Motoristične čelade HJC Max fluoHJC veljajo za najboljše motoristične čelade na svetu, saj dobro poskrbijo za varnost, poleg tega pa so izdelane po najnovejših standardih. Motoristične čelade HJCso zanesljivi partner vsem motoristom, ki si želijo tako varnosti kot tudi visoke ravni udobja. Uporaba čelade na motornem kolesu znatno zmanjša varnostno tveganje, zakonsko pa je predpisana tako za voznika kot tudi za njegovega morebitnega sopotnika. Izbira ustrezne moto čelade je odvisna od tega, kakšne tip motorja vozimo, kako izkušeni vozniki smo in kakšne razdalje bomo premagovali. Poleg varnosti pa je pomemben kriterij tudi udobje, zato izberite čelado, ki se vam bo popolnoma prilegala. Za čim večje udobje med vožnjo proizvajalci ponujajo čelade različnih velikosti, za estetski vtis pa so čelade tudi različnih barv. KMCima v svoji ponudbi čelade blagovne znamke HJC, Airoh, Kappa in IXS.

Motoristične čelade HJC so vredne zaupanja

Čelada HJC je zunanji znak, da se voznik spozna na motoristične čelade. HJC je namreč priznana znamka, čelade pa so med motoristi izjemno priljubljene. Tako v praksi kot na številnih testiranjih so namreč čelade dosegle izjemne rezultate. Hkrati sočelade stilsko dovršene, anatomsko oblikovane, izjemno udobne, uporabniku pa nudi visoko stopnjo varnosti.

MOTO ČELADA HJC RPHA MAX EVO FLUO - 459 €


Našo ponudbo sestavljajo čelade za različne priložnosti, ki so namenjene tako izkušenim kot manj izkušenim voznikom. Najzahtevnejšim voznikom je namenjena čelada HJCRPHA 11, ki izredno aerodinamična, udobna, funkcionalna in varna je lahka, tiha, ima nenavadno veliko vidno polje in zagotavlja neprimerljivo udobje. Odlična izbira za uživaška pohajkovanja po podeželju ali vožnjo na konec sveta. Pestra je tudi ponudba čelad za manj izkušene voznike, ki šele stopajo v svet motociklizma.

Vabljeni na našo spletno stran, kjer ponujamo raznovrstno moto opremo.