Čelade za varno in zanesljivo vožnjo z motorjem

Motoristične čelade HJC Max fluoHJC veljajo za najboljše motoristične čelade na svetu, saj dobro poskrbijo za varnost, poleg tega pa so izdelane po najnovejših standardih. Motoristične čelade HJC so zanesljivi partner vsem motoristom, ki si želijo tako varnosti kot tudi visoke ravni udobja. Uporaba čelade na motornem kolesu znatno zmanjša varnostno tveganje, zakonsko pa je predpisana tako za voznika kot tudi za njegovega morebitnega sopotnika. Izbira ustrezne moto čelade je odvisna od tega, kakšne tip motorja vozimo, kako izkušeni vozniki smo in kakšne razdalje bomo premagovali. Poleg varnosti pa je pomemben kriterij tudi udobje, zato izberite čelado, ki se vam bo popolnoma prilegala. Za čim večje udobje med vožnjo proizvajalci ponujajo čelade različnih velikosti, za estetski vtis pa so čelade tudi različnih barv. KMC ima v svoji ponudbi čelade blagovne znamke HJC, Airoh, Kappa in IXS.

 

Motoristične čelade HJC so vredne zaupanja

Čelada HJC je zunanji znak, da se voznik spozna na motoristične čelade. HJC je namreč priznana znamka, čelade pa so med motoristi izjemno priljubljene. Tako v praksi kot na številnih testiranjih so namreč čelade dosegle izjemne rezultate. Hkrati so čelade stilsko dovršene, anatomsko oblikovane, izjemno udobne, uporabniku pa nudi visoko stopnjo varnosti.

 

MOTO ČELADA HJC RPHA MAX EVO FLUO - 459 €


Našo ponudbo sestavljajo čelade za različne priložnosti, ki so namenjene tako izkušenim kot manj izkušenim voznikom. Najzahtevnejšim voznikom je namenjena čelada HJC RPHA 11, ki izredno aerodinamična, udobna, funkcionalna in varna je lahka, tiha, ima nenavadno veliko vidno polje in zagotavlja neprimerljivo udobje. Odlična izbira za uživaška pohajkovanja po podeželju ali vožnjo na konec sveta. Pestra je tudi ponudba čelad za manj izkušene voznike, ki šele stopajo v svet motociklizma.

Vabljeni na našo spletno stran, kjer ponujamo raznovrstno moto opremo.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Dolenjska cesta 242C
1000 Ljubljana
Delovni čas
PONEDELJEK - PETEK 9:00 - 19:00 | SOBOTA 9:00 - 13:00 | NEDELJE IN PRAZNIKI ZAPRTO
Spletna stran
E-pošta
01 428 75 90
051 30 20 20
Seznam fraz
čelade hjc
ZEMLJEVID