Motoristične čelade - vsak lahko najde pravo čelado zase

Motoristične čelade so zagotovo najpomembnejši del zaščitne motoristične opreme. Pri nakupu motoristične čelade se nikakor ne izplača varčevati, saj vam pri morebitnem padcu z motorjem lahko rešijo življenje. Zato vožnja brez čelade za motorje ni dovoljena - nujno jo mora nositi prav vsak voznik motocikla. Čelade za motorje so se v zadnjih desetletjih tako izpopolnile, da lahko danes vsak motorist najde pravo motoristično čelado zase.

Motoristične čelade
Pri izbiri moto čelade je v prvi vrsti treba upoštevati vrsto motorja, pa tudi vaše izkušnje in razdaljo, ki jo nameravate prevoziti. Motoristične čelade se namreč po kakovosti in dizajnu razlikujejo glede na profil voznika. Tako se čelada za kros motor precej razlikuje od motoristične čelade za cestnodirkalne motorje. Kros čelada za motor sicer mora biti enako varna, ne potrebuje pa toliko udobja.


Izbira prave motoristične čelade je zelo pomembna, zato vam bomo pri KMC d.o.o. pri tem z veseljem svetovali.

Kakovostne čelade za motorje v KMC d.o.o. - med njimi tudi moto čelada NolanČelada za motor

V naši moto trgovini boste našli visokokakovostne čelade za motorje priznanih znamk, kot so Nolan, X-lite, Grex, Kappa, Airoh in IXS. Naša glavna skrb je varnost voznikov, zato vsaka naša čelada za motor pri padcih zagotavlja visoko stopnjo zaščite. Takšna je tudi moto čelada Nolan, ki je izredno priljubljena ravno zaradi visoke stopnje udobja in varnosti.


Na voljo imamo tudi čelade za motorje, namenjene izkušenim voznikom, ki potrebujejo moto čelade za visoke hitrosti in daljše proge. Najde pa se tudi kakšna čelada za motor za ljubiteljske voznike, ki vozijo počasneje in na krajše razdalje.

Moto čelada Nolan sodi med najboljše motoristične čelade

V svetu motociklizma med najboljše čelade za motorje sodi moto čelada Nolan. Tako v praksi kot na številnih testiranjih je moto čelada Nolan dosegala izjemne rezultate. Poleg tega je moto čelada Nolan privlačna na videz, saj je stilsko dovršena in anatomsko oblikovana, premore pa tudi prezračevalne šobe, ki skrbijo za kakovostno zračenje. Te motoristične čelade so primerne za različne priložnosti - tudi kot motoristične čelade za skuterje, saj so primerne predvsem za mladostnike, ki veliko dajo na videz motoristične čelade.

KMC moto trgovina - naj vas varuje kakovostna čelada za motor!


KMC d.o.o. | Motoristične čelade, čelade za motorje - povezave do naše spletne strani: