Motoristična trgovina KMC d.o.o.: motoristične jakne, čelade in motorji Yamaha

Motoristična trgovina KMC d.o.o. je že od leta 2006 največji prodajalec motorističnega in navtičnega programa Yamaha v Sloveniji. Ponudba izdelkov je izredno pestra, med njimi pa boste našli motoristične jakne, čelade, žensko motoristično opremo in ostalo motoristično opremo. Naša glavna ponudba pa so seveda skuterji in motorji Yamaha, ATV-ji in motorne sani. Ljubitelji morja pa boste zagotovo zadovoljni z vodnimi skuterji in napihljivimi čolni.


Motoristične jakne in čelade so vam na voljo v naši spletni trgovini, seveda pa bomo veseli vašega obiska tudi na Dolenjski cesti 242c v Ljubljani, kjer se nahaja naša moto trgovina. V našem salonu so razstavljeni tudi motorji Yamaha, tako da se boste lahko prepričali o njihovih odličnih lastnostih.

Motoristične jakne - nepogrešljiva oprema za vsakega motorista

Motoristi veljajo za eno izmed najbolj ogroženih skupin udeležencev v prometu, zato je kakovostna motoristična oprema za zaščito nujna. Motoristične jakne našega prodajnega programa prihajajo od vrhunskih proizvajalcev: IXS, Yamaha, Clover in Lookweel. Motoristične jakne so ergonomično oblikovane, nekatere imajo možnost dodatne snemljive podloge. To pride še posebej prav v poletnem času, ko so visoke temperature neprizanesljive. Nudimo pa tudi žensko motoristično opremo!


Motoristična trgovina KMC d.o.o. vam ponuja tudi motoristične jakne, ki imajo snemljivo notranjo jakno z vodoodporno membrano, zato jo lahko uporabljate tudi za druge namene, ne le za vožnjo z motorjem. Naše usnjene motoristične jakne so namenjene tako moškim kot ženskam, vse pa so na voljo v različnih velikostih in barvah.


K nepogrešljivi motoristični opremi, nujni za varno vožnjo, pa seveda sodijo tudi motoristične čelade.

Brez motoristične čelade ne gre

Brez motoristične čelade v svetu motociklizma ne gre. Motoristične čelade ,ki jih nudimo v naši prodajalni, združujejo najvišje standarde, hkrati pa skrbijo za dobro počutje voznika. Motoristična trgovina KMC d.o.o. nudi motoristične čelade tako za izkušene kot za ljubiteljske voznike.

Motoristična trgovina - motorji Yamaha izredno priljubljeni

Motorji Yamaha so med vozniki motociklov zelo priljubljeni, saj jih odlikuje varna in stabilna vožnja. Poleg tega so motorji Yamaha tudi udobni, zaradi česar dolgotrajno sedenje motoristom ne povzroča težav. Vsem ljubiteljem hitrosti so na voljo cestni motorji Yamaha, za tiste, ki potujete tako po glavnih prometnicah kot po gozdnih cestah, pa bodo verjetno primernejši enduro motorji Yamaha. V naši ponudbi so sicer tudi potovalni, supersport in naked motorji Yamaha.

Motoristična trgovina KMC d.o.o. vabi vse ljubitelje Yamaha izdelkov! Vabljeni tudi na našo spletno stran, kjer si lahko ogledate tudi našo ponudbo električnih in elektro skuterjev!

KMC d.o.o. | Motoristična trgovina, navtična oprema - povezave do naše spletne strani: