Kakovostna motoristična oprema bistvenega pomena pri zaščiti motorista

Popolna motoristična oprema je sestavljena iz oblačil, kot so motoristični kombinezoni in motoristične rokavice, obutve in seveda nepogrešljive motoristične čelade. Motoristična oprema je namenjena zlasti vaši zaščiti v primeru padcev in poškodb, lahko pa vam celo reši življenje. Zato pri njenem nakupu nikar ne varčujte, pač pa kupujte kakovostno. Hkrati pa motoristična oprema zagotavlja udobje in vam lahko ponudi brezskrbne užitke na motorju.


Kakšna naj bo vaša motoristična oprema, je v glavnem odvisno od tipa vašega motorja in od vaših osebnih želja. V KMC d.o.o. vam nudimo izdelke vrhunskih proizvajalcev po konkurenčnih cenah. S strokovnimi nasveti vam bomo pomagali, da vam bo izbrana moto oprema resnično ustrezala, pa naj gre za motoristične rokavice ali čelade. Prav tako so stvar strokovne presoje primerni motoristični kombinezoni.

Motoristične čelade

Motoristična oprema - motoristični kombinezoni za različne tipe vozil

Vsa motoristična oprema se navadno prilagaja tipu motorja, ki ga vozite. Tako so vam pri nas na voljo tudi motoristični kombinezoni, ki so primerni za različne tipe motorjev. V ponudbi so dvodelni in enodelni usnjeni motoristični kombinezoni za moške in ženske, različnih velikosti in barv. Za čim boljšo zaščito naj bodo motoristični kombinezoni pravih velikosti in naj se vašemu telesu dobro prilegajo. Motoristični kombinezoni pa niso namenjeni le ublažitvi poškodb pri padcu; zaščitijo vas tudi pred vetrom in nizkimi temperaturami. Dežni motoristični kombinezoni pa bodo poskrbeli, da boste tudi med poletnimi plohami ostali suhi.

Motoristične rokavice - pomembna motoristična oprema

Motoristične rokavice so eden osnovnih elementov motoristične opreme, saj poskrbijo za zaščito vaših rok. Te so namreč med vožnjo ves čas izpostavljene številnim zunanjim vplivom. Pri nas lahko kupite poletne, zimske ali celoletne motoristične rokavice za moške, ženske in otroke. Vse so izdelane iz usnja ali tekstila.

Motoristične čelade v KMC d.o.o. so različne vrste, znamke, dimenzij in barv

Motoristične čelade so se v zadnjih desetletjih tako izpopolnile, da lahko vsak motorist najde pravšnjo zase. V moto trgovini KMC d.o.o. so motoristične čelade dobro zastopane. Na voljo so motoristične čelade različnih znamk, za vsakega voznika in vsak motor. Tako imamo za vas preklopne, integralne, jet in kros motoristične čelade. Vse pa prihajajo od vrhunskih proizvajalcev, kot so Nolan, X-lite, Kappa in IXS.

V KMC d.o.o. vas torej pričakuje kakovostna motoristična oprema po ugodnih cenah. Podrobnejše informacije o njej pa lahko najdete tudi na naši spletni strani. Vabljeni!

KMC d.o.o. | Motoristični kombinezoni, motoristične rokavice, motoristične čelade - povezave do naše spletne strani: