Motoristična obutev - motoristični čevlji in škornji za vsakogar

Motoristična obutev je ključna za varno, zanesljivo in udobno vožnjo, saj nudi zaščito našim stopalom oz. celotnemu spodnjemu delu noge. Moto obutev mora biti izdelana iz materialov, ki prenesejo različne vremenske razmere, udarce in velike hitrosti. Ker motoristi tudi z nogami upravljajo motor, pa mora biti motoristična obutev tudi trpežna in udobna. Motoristični čevlji in škornji so zato izdelani iz vrhunskega usnja ali drugih trpežnih materialov, ki prenesejo različne okoliščine med vožnjo. Primerna in udobna motoristična obutev pride še posebej prav pri premagovanju daljših razdalj. Prav tako mora biti moto obutev dovolj zračna - nogam mora zagotavljati dihanje, hkrati pa mora ohranjati toploto. Kakovostni motoristični škornji in čevlji imajo obenem posebej ojačan predel okoli prstov in gležnja.

KMC motoristicna obutev

KMC d.o.o. je pravi naslov za vse, ki potrebujete motoristično obutev. Na voljo je kakovostna in cenovno ugodna moto obutev za vse priložnosti - za športno, potovalno, terensko in vsakdanjo rabo. V naši moto trgovini pa boste našli tudi bogato dodatno opremo.

PREVERITE BOGATO IZBIRO ČELAD


Motoristična obutev Alpinestars za moške Motoristični škornji Stella

Športna motoristična obutev za moške zajema čevlje in škornje . Motoristični čevlji so udobni in učinkoviti. Zgornji del je izdelan iz vzdržljive, super lahke mikrotkanine in ojačan z robustnim TPU ogrodjem. Podplat čevlja pa je ojačan s posebno obliko gume, ki izboljša oprijem in vzdržljivost. Motoristični čevlji za vsakdanjo rabo pa so lahki in praktični športni čevlji, še posebej primerni za vožnjo v poletnih mesecih.

V naši ponudbi najdete tudi motoristične hlače:https://www.vsi.si/yamaha/motoristicne-hlace

motoristicna obutev
Moto obutev za ženske

Športno moto obutev za ženske je znana po udobju, prileganju nogi, varnostni zmogljivosti in enostavni prilagodljivosti. So nepremočljivi motoristični čevlji, primerni za uporabo na motorju in tudi sicer so nepremočljivi škornji s sodobnimi, elegantnimi in praktičnimi linijami. Idealno se obnesejo tudi kot ženski touring škornji.

Vabljeni!