Motoristična obutev naj bo trpežna in udobna

Tako kot motoristična oblačila mora tudi motoristična obutev - motoristični čevlji in moto škornji - biti izdelana iz materialov, ki prenesejo različne vremenske razmere, udarce in velike hitrosti. Pravzaprav mora biti motoristična obutev še bolj trpežna in udobna, saj motoristi tudi z nogami upravljajo motor. Zato so motoristični škornji izdelani iz usnja ali drugih trpežnih materialov, ki motorista grejejo, hkrati pa ga ščitijo pred poškodbami. Primerna motoristična obutev pride še posebej prav pri premagovanju daljših razdalj.


Velikokrat imajo motoristični škornji oziroma moto škornji posebej ojačan prstni in gleženjski predel, kar motoristom omogoča lažje upravljanje z motorjem. Pomembno je, da motoristična obutev zagotavlja dihanje noge, hkrati pa mora ohranjati toploto, zato imajo tako motoristični škornji kot motoristični čevlji posebej zasnovan sistem za pretok zraka.

Motoristična obutev

Motoristični škornji zavse priložnosti

Moto trgovina KMC d.o.o., ki se nahaja na Dolenjski cesti 242c v Ljubljani, je prav naslov za vse, ki jih zanima nova motoristična obutev. Na voljo so vam kakovostni in ugodno cenovni motoristični škornji in čevlji številnih proizvajalcev, kot so IXS, Forma in Diadora. Naši moto škornji so namenjeni različnim tipom motorja oziroma vožnje; izbirate lahko med znamkami Sport, Touring, Sport touring, off road in super moto.
V ponudbi je motoristična obutev za daljše vožnje in izkušenejše voznike ter za krajše vožnje in ljubiteljske voznike. Vsi moto škornji, tudi motoristični čevlji, so na voljo v različnih barvah in velikostih. Prav tako lahko izbirate med moškimi in ženskimi moto škornji.

Motoristični škornji - pred nakupom jih je dobro preizkusiti

Pri KMC d.o.o. vam stojimo ob strani s široko ponudbo motoristične obutve in s strokovnim svetovanjem. Zavedamo se, da je motoristična obutev izjemnega pomena za varno in udobno vožnjo, zato je prav, da izberete takšno, ki vam ustreza. Predvsem pa je pomembno, da motoristični škornji v prvi vrsti nudijo kar največjo zaščito.


Motoristična obutev je tudi del ponudbe naše spletne motoristične trgovine, vendar vam priporočamo, da takšen nakup raje opravite osebno v naši trgovini. Le tako se boste lahko prepričali, da se vam motoristični škornji ali čevlji tudi dejansko prilegajo.

Motoristična obutev - motoristični škornji ali čevlji so nepogrešljivi za vsakega motorista. Vabljeni na našo spletno stran!


KMC d.o.o. | Motoristični škornji, moto škornji, motoristični čevlji - povezave do naše spletne strani: