Motoristična oblačila in oprema vrhunskih proizvajalcev v KMC d.o.o.

Motoristična oblačila, med katera spadajo motoristični kombinezoni in motoristične rokavice, in ostala motoristična oprema je v KMC d.o.o. vrhunske kakovosti, saj svojim strankam želimo ponuditi le najboljše izdelke. Zato tudi sodelujemo s priznanimi proizvajalci, kot so IXS, IXON, Yamaha in Dainese.


Izdelki so vam na voljo v naši trgovini na Dolenjski cesti 242c v Ljubljani, odločite pa se lahko tudi za nakup preko naše spletne moto trgovine. Motoristični kombinezoni, pa tudi motoristične rokavice in ostala motoristična oprema, so vam na voljo po ugodnih cenah, zato nikar ne odlašajte in nas obiščite.

Motoristična oblačila naj bodo čim bolj udobna in varnaMotoristični kombinezoni

Ustrezna motoristična oblačila, obutev in čelada vam ob padcu lahko rešijo življenje. Zato je še pred nakupom tovrstne opreme dobro vedeti, na kaj moramo biti pozorni, da nam bo motoristična oprema res zagotovila največjo možno zaščito. Ko izbiramo motoristična oblačila, kot so motoristični kombinezoni, naj bodo ti prave velikosti in naj se dobro prilegajo vašemu telesu. Hkrati pa naj motoristična oblačila nudijo visoko stopnjo udobja, še posebej pri daljših vožnjah, kjer dolgotrajno sedenje pogosto postane boleče. Predvsem je pomembno, da vas motoristična oblačila ne tiščijo.


Motoristične jakne naj bodo podložene na komolcu in ramenih, hlače naj imajo všitke in zaščito. Prav tako naj imajo podloge in všitke usnjeni motoristični kombinezoni.


Motoristični kombinezoni pa niso namenjeni le ublažitvi poškodb pri padcu, pač pa vam nudijo tudi zaščito pred vetrom in nizkimi temperaturami. Na voljo so enodelni in dvodelni motoristični kombinezoni različnih materialov, za moške in za ženske. Kakovostni dežni motoristični kombinezoni pa bodo ugnali še tako muhasto vreme.

Motoristična oprema - pomembne so tudi motoristične rokavice

Da vas med vožnjo ne bi zeblo v roke, smo v salonu KMC moto center poskrbeli tudi za ustrezno zaščito rok. Pri nas lahko kupite usnjene ali tekstilne moške, ženske in otroške motoristične rokavice IXS, Yamaha in Clover. Na voljo so vam poletne, zimske ali celoletne motoristične rokavice. Nudimo pa tudi podrokavice in motoristične rokavice z zaščito na hrbtni strani, z ojačano dlanjo in protizdrsnimi čepki.

Za še več informacij vabljeni na našo spletno stran.

KMC d.o.o. | Motoristični kombinezoni, motoristične rokavice - povezave do naše spletne strani: