Motoristična čelada naj bo vedno v uporabi

Motoristična čelada je del obvezne opreme vsakega motorista. Za varnost in zaščito v prometu je namreč motoristična čelada ključnega pomena, saj motoristična čelada v primeru padca zaščiti zdravje oziroma življenje motorista. Zato je pomembno, da so zaščitne čelade med vožnjo venomer nameščene. To je še posebej pomembno, če gre za otroške čelade, saj so otroci še posebej občutljivi in nimajo toliko izkušenj kot njihovi odrasli kolegi motoristi. Če vas zanimajo motoristične čelade, vas vabimo v našo poslovalnico v BTC, kjer čelade prodajamo ugodno. Seveda pa so naše čelade v akciji tudi visoko kvalitetne, saj je kvaliteta čelade tista, pri kateri ne sme biti kompromisov. Pri nas dobite tudi rabljeno motoristično opremo, kar je odlična opcija, če želite opraviti poceni nakup in ob tem biti deležni visoke kvalitete proizvoda.

Motoristična čelada se pri nas premalo uporablja

V Sloveniji je vse preveč voznikov, ki motoristične čelade za moped, za skuter ali celo za močnejši motor na žalost ne uporabljajo. Motoristična čelada mora biti vedno nameščena, saj je vožnja brez zaščitne čelade hudo tvegana. Že pri blažjih padcih lahko pride do težkih poškodb, ki so lahko tudi usodne, če motorist nima nameščene zaščitne čelade.

čelade akcijamotoristična čelada

Zaščitne čelade rešujejo življenja

Obstaja veliko motoristov, ki povedo, da so jim zaščitne čelade rešile življenje. Padec in blažji udarec z glavo ob tla lahko mine brez resnih posledic in je hitro pozabljen, če je motorista obvarovala motoristična čelada. V naši poslovalnici v BTC čelade dobite zelo ugodno. Toplo vam priporočamo, da si izberete eno izmed naših odličnih čelad v akciji in tako poskrbite za svojo zaščito in zdravje.

MOTO TRGOVINA KMC V BTC-JU