Motokros čelade so pomemben del motokros opreme

 

Uporaba motokros čelade je nujna, tudi če se z motokrosom ukvarjate zgolj rekreativno. Če se s tem športom ukvarjate profesionalno, pa je čelada za motokros nepogrešljiva, saj vam ob padcu zaščiti najpomembnejši del telesa – glavo. Poleg motokros čelade so za zaščito pomembni tudi škornji, ščitniki za komolce in kolena ter primerna motoristična oblačila. Profesionalni motokrosisti v zadnjem času vse pogosteje uporabljajo tudi ščitnike za vrat, ki lahko pri kakšnem hujšem padcu preprečijo trajnejše poškodbe. Čelada za motokros se razlikuje od čelade, ki se jo uporablja za normalne motorje. Ta čelada nima vizirja, ampak se namesto njega uporablja očala. Gre za ista očala, kot jih uporabljajo smučarji, le da imajo nameščen še prozoren trak. Motokrosisti očala med vožnjo čistijo tako, da povlečejo za v ta namen pripravljeno vrvico. Za motokros čelade ni nujno, da so toliko udobne, zagotavljati pa morajo zadovoljivo mero varnosti.

 

Ostale čelade za motor: http://www.vsi.si/yamaha/celade-za-motor

 

čelade za motokrosmotokros čelade

 

Čelada za motokros AIROH zagotavlja varno in udobno vožnjo

 

KMC je dobro založen z motorističnimi čeladami priznanih blagovnih znamk, kot sta IXS in AIROH. Blagovna znamka IXS ponuja čelade Twist, Jumper in Linear. Vse so primerne tako za zahtevne kot za manj izkušene voznike. Poleg integralnih, preklopnih in odprtih (jet) čelad pa boste v naši trgovini našli tudi motokros čelade. Motoristične čelade AIROH Twist sodijo med najboljše, saj jih odlikuje visoka kakovost materialov, varnost in zanesljivost. Čelada za motokros Nolan zagotavlja vse, kar motokrosisti od nje pričakujejo. Čelada AIROH Twist TC16 je lahka čelada za terenske vožnje, za enduro, motokros in supermoto. Tehnične in funkcionalne značilnosti motokros čelade so bile razvite v dolgoletnem sodelovanju s vrhunskimi športniki. Skladnost oblike, teže in velikosti bo zadovoljila večino potreb terenskih motociklistov. Čelada se dimenzijsko odlično ujame s sodobnimi očali priznanih proizvajalcev, zato ne ovira dihanja skozi nos.


Čelade Airoh – zanesljiv partner za motokros voznike. Ogledate si jih lahko v našem prodajnem salonu v neposredni bližini nakupovalnega centra Rudnik in Ljubljanske obvoznice (Dolenjska cesta 242c).


Vabljeni!

 

ČE VAS ZANIMAJO MOTO MAJICE, KLIKNITE TUKAJ

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Dolenjska cesta 242C
1000 Ljubljana
Delovni čas
PONEDELJEK - PETEK 9:00 - 19:00 | SOBOTA 9:00 - 13:00 | NEDELJE IN PRAZNIKI ZAPRTO
Spletna stran
E-pošta
01 428 75 90
051 30 20 20
Seznam fraz
čelada
ZEMLJEVID