Motokros čelade so pomemben del motokros opreme

Uporaba motokros čelade je nujna, tudi če se z motokrosom ukvarjate zgolj rekreativno. Če se s tem športom ukvarjate profesionalno, pa je čelada za motokrosnepogrešljiva, saj vam ob padcu zaščiti najpomembnejši del telesa - glavo. Poleg motokros čelade so za zaščito pomembni tudi škornji, ščitniki za komolce in kolena ter primerna motoristična oblačila. Profesionalni motokrosisti v zadnjem času vse pogosteje uporabljajo tudi ščitnike za vrat, ki lahko pri kakšnem hujšem padcu preprečijo trajnejše poškodbe. Čelada za motokros se razlikuje od čelade, ki se jo uporablja za normalne motorje. Tačelada nima vizirja, ampak se namesto njega uporablja očala. Gre za ista očala, kot jih uporabljajo smučarji, le da imajo nameščen še prozoren trak. Motokrosisti očala med vožnjo čistijo tako, da povlečejo za v ta namen pripravljeno vrvico. Za motokros čelade ni nujno, da so toliko udobne, zagotavljati pa morajo zadovoljivo mero varnosti.

Ostale čelade za motor:https://www.vsi.si/yamaha/celade-za-motor

čelade za motokrosmotokros čelade

Čelada za motokros AIROH zagotavlja varno in udobno vožnjo

KMC je dobro založen z motorističnimi čeladami priznanih blagovnih znamk, kot staIXSinAIROH. Blagovna znamka IXS ponuja čelade Twist, Jumper in Linear. Vse so primerne tako za zahtevne kot za manj izkušene voznike. Poleg integralnih, preklopnih in odprtih (jet) čelad pa boste v naši trgovini našli tudi motokros čelade. Motoristične čelade AIROH Twist sodijo med najboljše, saj jih odlikuje visoka kakovost materialov, varnost in zanesljivost. Čelada za motokros Nolan zagotavlja vse, kar motokrosisti od nje pričakujejo. ČeladaAIROH Twist TC16je lahka čelada za terenske vožnje, za enduro, motokros in supermoto. Tehnične in funkcionalne značilnosti motokros čelade so bile razvite v dolgoletnem sodelovanju s vrhunskimi športniki. Skladnost oblike, teže in velikosti bo zadovoljila večino potreb terenskih motociklistov. Čelada se dimenzijsko odlično ujame s sodobnimi očali priznanih proizvajalcev, zato ne ovira dihanja skozi nos.


Čelade Airoh - zanesljiv partner za motokros voznike. Ogledate si jih lahko v našem prodajnem salonu v neposredni bližini nakupovalnega centra Rudnik in Ljubljanske obvoznice (Dolenjska cesta 242c).


Vabljeni!

ČE VAS ZANIMAJO MOTO MAJICE, KLIKNITE TUKAJ