Motocross oprema - pomembna je dobra zaščitna motokros oprema

Na cestah dandanes srečujemo vse več motoristov, ki se tudi vse bolj zavedajo pomena kakovostne zaščitne moto opreme. Brez dobre opreme sploh ni priporočljivo sesti na motor, pa če se odpravljamo na daljšo pot ali pa samo na pijačo k sosedu. Tudi za nekaj sto metrov poti si je dobro nadeti vsaj motoristično čelado, če se že ne nameravamo oblačiti.

Motocross majicaMotocross hlačeMotocross rokavice

Motokros oprema
Kakovostna motoristična oprema je pomembna tako za tiste, ki motor uporabljajo za vsakodnevne poti ali za daljša potovanja, kot tudi za športne motoriste. V motokrosu je kakovostna motocross oprema pač nepogrešljiva. Dobra motokros oprema velikokrat prepreči zlome, odrgnine ali druge poškodbe. Prav tako je zaželeno, da je naša zaščitna motocross oprema tudi po padcu primerna za nadaljnjo uporabo.

KMC zato v svojem prodajnem programu premore le najboljšo zaščitno opremo. Naša motokros oprema nudi odlično razmerje med kakovostjo in ceno, primerna pa je tako za najresnejše kot tudi za rekreativne dirkače.

CELOTNA PONUDBA MOTOCROSS OPREME

Motokros oprema - brez cross čelade ne gre

Cross čelada AIROHNajpomembnejši del opreme je zagotovo čelada, saj ob padcu zaščiti najpomembnejši del našega telesa - glavo. Na motor zato nikar ne sedite brez cross čelade. Poleg cross čelade so za zaščito pomembni tudi škornji, ščitniki za komolce in kolena ter primerna motoristična oblačila. Profesionalni motokrosisti v zadnjem času vse pogosteje uporabljajo tudi ščitnike za vrat, ki lahko pri kakšnem hujšem padcu preprečijo trajnejše poškodbe.

V naši trgovini boste poleg oblačil in obutve za motokros našli tudi kakovostne cross čelade priznanih proizvajalcev, kot so IXS, GREX, AIROH in NOLAN. Na voljo so tudi otroške cross čelade. Vse so izdelane iz polikarbonata, omogočajo pa zračenje na bradnem in temenskem delu čelade. Njihova podloga je snemljiva.

Motokros oprema je nujna že, če se z motokrosom ukvarjate zgolj rekreativno. Če se s tem športom ukvarjate profesionalno, pa je motocross oprema del vašega vsakdana. Pri nas lahko dobite vso opremo, ki jo boste potrebovali. Obiščite nas. Vabljeni tudi na našo spletno stran!

KMC d.o.o. | Motocross oprema, motokros oprema, cross čelade - povezave do naše spletne strani: