Moto trgovina KMC d.o.o. - vrhunska motoristična oblačila in obutev

Moto trgovina KMC d.o.o. je specializirana za prodajo izdelkov podjetja Yamaha. Motorji in skuterji Yamaha slovijo po udobni in zanesljivi vožnji, po dolgi življenjski dobi motocikla, cestni motorji Yamaha pa tudi po izredno visokih najvišjih hitrostih. Poleg dobrega motocikla pa je nepogrešljiva tudi kakovostna motoristična oprema, kamor sodijo motoristični škornji, motoristične jakne in moto čelade.

Moto trgovina
Naša moto trgovina slovi le po izdelkih vrhunske kakovosti, zato so vam na voljo motoristične jakne in motoristični škornji vrhunskih proizvajalcev. Vsa motoristična oprema je izdelana iz materialov, ki prenesejo različne vremenske razmere, udarce in velike hitrosti. Še posebej trpežni, hkrati pa udobni, pa morajo biti motoristični škornji, saj vozniki motor upravljajo tudi z nogami.


Motoristične jakne lahko naročite kar prek spleta, seveda pa se lahko oglasite tudi v naši prodajalni na Dolenjski cesti 242c v Ljubljani in osebno preverite, kaj vse vam nudi naša moto trgovina.

Motoristične jakne in motoristični škornji za vsakogar

Motoristične jakne, ki jih vam ponuja naša moto trgovina, so nepremočljive in izdelane iz trpežnih materialov. Nekatere imajo še dodatno ojačan ramenski predel in ob morebitnem padcu nudijo dobro zaščito ramen. Termalne podloge so snemljive, kar pride še posebej prav poleti, ko so temperature visoke. Izredno priljubljene so jakne IXS iz govejega usnja s snemljivo antiseptično mrežasto podlogo. Poleg jaken IXS pa vam nudimo tudi motoristične jakne Yamaha, Clover in Lookweel.

Motoristične jakne
Motoristični škornji morajo v prvi vrsti zagotavljati varnost, zato imajo pogosto dvojni sistem zapiranja, notranjega in zunanjega. Prav tako imajo velikokrat ojačan prstni in gleženjski predel. Motoristični škornji imajo tudi posebej zasnovan sistem za pretok zraka, saj morajo poleti nogo hladiti, pozimi pa greti. Tako kot motoristične jakne so tudi motoristični škornji na voljo v različnih velikostih in barvah.


Seveda pa si varnosti na cesti ni mogoče predstavljati brez ustrezne moto čelade.

Ustrezne moto čelade za vrhunsko zaščito

Naša moto trgovina vam nudi kakovostne moto čelade, ki združujejo najvišje standarde izdelave in skrb za dobro počutje voznika. Moto čelade morajo poleg varnosti zagotavljati tudi udobje, da voznika ne motijo pri vožnji.


Pri izbiri moto čelade pa je treba upoštevati tudi vrsto motorja, izkušenost motorista in seveda razdalje, ki jih ta opravlja. Moto čelade se namreč med seboj razlikujejo in izbrati je treba ravno pravo. Pri tem vam bomo z veseljem pomagali in primerno svetovali.


Moto trgovina KMC d.o.o. je pravi naslov za vas. Vabljeni tudi na našo spletno stran!

KMC d.o.o. | Moto oprema, motoristični škornji - povezave do naše spletne strani: