Moto shop KMC - kompletna paleta Yamaha izdelkov in drugih blagovnih znamk


V kolikor ste ljubitelji hitrosti in motorjev, je KMC moto shop pravi naslov za vas. Podjetje, ki deluje od leta 2006, ponuja celotno ponudbo izdelkov Yamaha na enem mestu. Izbirate lahko med motorji, moško in žensko motoristično opremo (motoristične majice, hlače, jakne itd) rezervnimi deli, obenem pa lahko v naši moto trgovini najdete tudi čelade, tako otroške kot odrasle. Našo opremo lahko predhodno testirate, zato smo prepričani, da bo v naši trgovini vsaka stranka našla motorno opremo zase.


Moto shop - motorji, čelade, dodatna oprema in rezervni deli


Moto shop Yamaha KMC je največji prodajalec Yamaha motoristične opreme, tako ženske kot moške v Sloveniji in kar je pomembneje, nudi celotno opremo na enem mestu. V kolikor želite motor, lahko izbirate med športnimi za ljubitelje hitrosti ali pa navadnimi, za turistično vožnjo. V naši moto trgovini imamo veliko izbiro čelad, ki nudijo vozniku ugodje, saj imajo oblazinjen notranji del obenem pa čelada zagotavlja varnost na cesti. Ostala motorna oprema, ki jo lahko najdete v moto shopu KMC so motoristične majice, hlače, jakne, rokavice, škornji in vse, kar pride prav za vožnjo na motorju. Poleg Yamaha motoristične opreme - ženske in moške, ponujamo v našem moto shopu tudi izdelke ostalih priznanih blagovnih znamk kot so: DRAGGIN JEANS, REV'IT, TSCHUL, EVO +, SHIMA, AIROH in druge.


Moško in žensko motoristično opremo je mogoče predhodno testirati


Ne veste, kateri motor, majico ali čelado bi izbrali? Ni problema, v našem centru KMC na Dunajski cesti 242c v Ljubljani je mogoče celotno moško in žensko motoristično opremo najprej testirati. S tem olajšamo odločitem našim strankam, saj se le tako lahko odločijo kateri motor je primeren za njih in katero opremo bodo izbrali. Seveda pa vam pri izbiri z nasveti pomagajo tudi naši strokovnjaki. Obiščite moto shop KMC tudi vi in se varno ter udobno zapeljite na cesto.

V PONUDBI TUDI MOTORJI YAMAHA

MOTORISTIČNI ŠKORNJI

motoristična oprema ženskamoto trgovina čelade