Moto majice - vrhunske motoristične majice KMC za več udobja


Motoristična trgovina KMC se ukvarja s prodajo motoristične opreme, ki motoristu omogoča varno, zanesljivo in tudi udobno vožnjo. Zavedamo se, da je varnost v svetu motociklizma zagotovo najpomembnejša vrednota, zato vam je v naši trgovini na voljo vrhunska zaščitna motoristična oprema, s katero boste zaščiteni od glave do pet.

Za zaščito glave bo poskrbela motoristična čelada, njena uporaba je tudi zakonsko obvezna. Moto škornji nudijo zaščito spodnjega dela vaših nog. Življenje pa vam lahko rešijo tudi motoristična oblačila. Motoristične jakne, hlače, rokavice in moto majice zagotavljajo zaščito pred morebitnimi poškodbami v primeru padcev, zagotavljajo pa tudi zaščito pred vetrom in dežjem.

Pri nakupu ustrezne moto majice glavno vlogo igra kakovost, saj je ta najpomembnejša za našo varnost. Pomemben kriterij pa je tudi udobje, zato naj bodo motoristične majice prave velikosti, da se bodo vašemu telesu popolnoma prilegale. Poskrbite za svojo varnost in se odločite za nakup vrhunske majice priznanega proizvajalca Thor.

Zaščitna moto oprema - motoristične majice in moto podoblačila


V naši ponudbi boste našli moške motoristične majice z dolgimi rokavi Thor in UFO, ki so še posebej namenjene motokrosistom. Motokrosisti namreč namesto motoristične jakne uporabljajo moto majice, ki so živahnega videza, da so na terenu ali tekmi bolj prepoznavni. Motokrosisti bodo zraven ustrezne majice uporabili še ščitnike za vrat, hrbet in komolce.

Pod motoristične jakne, kombinezone in majice pa lahko oblečemo tudi moto podooblačila, kot so termalne majice. Poskrbljeno je tudi za nežnejši spol - Rash Guard je majica, ki se odlično ujema s preostalo Rash Guard motoristično kolekcijo za ženske.

Vse izdelke si lahko ogledate v naši spletni trgovini.

Vabljeni!

Odštekane čelade: www.vsi.si/yamaha/odstekane-celade

VEČ O MOTO AKUMULATORJIH

MOTO ŠKORNJI

moto majice moškemotoristične majice ženske