Vrhunske moto majice in moto podoblačila v KMC d.o.o.

Moto majice predstavljajo pomemben del motoristične oprave, saj morajo zagotavljati varnost in udobje obenem. V motoristični trgovini KMC d.o.o. so vam na voljo vrhunske termo motoristične majice, ki jih lahko oblečemo pod motoristične jakne, in moto majice za kros. Tako kot vsa ostala motoristična oprema v naši ponudbi so tudi motoristična oblačila vrhunske kakovosti, prav od te pa je v veliki meri odvisna vaša varnost.

Moto majice
Kakovostne motoristične majice so s stališča varnosti še posebej pomembne pri motokrosu, saj pri tej obliki športa pogosteje prihaja do padcev, s tem pa do odrgnin in nemara celo zlomov. Pomemben kriterij pri nakupu moto majice pa je tudi udobje, zato naj bodo motoristične majice prave velikosti, da se bodo vašemu telesu popolnoma prilegale.

Za varnost in udobje med vožnjo na motorju bodo poskrbela tudi različna moto podoblačila. V naši trgovini so vam na voljo termo majice, termo hlače, kompresijske in termo podobleke, podrokavice, podkape, rute ter zaščita za vrat.

Motoristične majice za kros UFO

Motokros majice UFO PULSE so kakovostne motoristične majice, ki so na voljo v treh različnih barvah. Linija vključuje tudi opremo artiklov z materiali različnih kakovosti in je prepoznavna po svojih preprostih in hkrati ostrih linijah. V ponudbi imamo tudi motokros majice UFO MX18 in UFO MX19 ter komplet moto majice in hlač.

Poleg motokros majic boste motokrosisti v naši trgovini zagotovo našli tudi vse ostalo, kar potrebujete za svoj priljubljeni šport. Kakovostna motokros čelada je vedno nepogrešljiva, za varnost pa poskrbijo tudi škornji ter ščitniki za komolce in kolena.

Moto podoblačila - termo moto majice različnih proizvajalcev

Motoristične majiceVsem, ki vas rado zebe, bodo prav prišla termo moto podoblačila; nudimo vam termo moto majice IXS Marton in IXS Berana. Za vroče dni pa priporočamo motoristične majice Draggin Jeans K-SHIRT, zračne majice, ki so izdelane iz 100% tkanega kevlarja. Zanje so značilni dolgi rokavi z elastičnim zapestjem, ki se oblečejo preko palca, ojačani predel okoli ramen in komolcev in podaljšani hrbtni del. Zraven se odlično podajo motoristične hlače Draggin Jeans K-LEGS.

V naši ponudbi boste našli tudi moto podoblačila proizvajalca OJ: termo majice in podobleke iz winstoperja.

Obiščite nas in si priskrbite vrhunska in udobna motoristična oblačila, s pomočjo katerih bo vaša vožnja na motorju še udobnejša in varnejša. Moto majice in moto podoblačila pa si lahko ogledate tudi na naši spletni strani.

Vabljeni!

KMC d.o.o. | Moto majice, motoristične majice, moto podoblačila - povezave do naše spletne strani: