Odlične moto jakne za vse motoriste

Za primerno zaščito pri vožnji z motorjem potrebujete primerno motoristično opremo, kamor poleg motoristične čelade, ščitnikov in škornjev spada tudi motoristična jakna. Kvalitetna moto jakna lahko veliko prispeva k varnosti motorista, o čemer morate resno premisliti ob nakupu motorja.

Vrhunske motoristične jakne za vse

V moto centru KMC vam ponujamo moto jakne vseh velikosti, barv in motivov. Ker je vaše zadovoljstvo na prvem mestu, je razmerje med kakovostjo in ceno odlično.

ČELADE ZA MOTOKROS

Ker je skrb za varnost na prvem mestu, so motoristične jakne izdelane po vseh veljavnih standardih varnosti. Izjemno priljubljene so usnjene motoristične jakne, ki predstavljajo odlično zaščito pred odrgninami in drugimi poškodbami, ki jih lahko motorist utrpi v cestnem prometu. Za ublažitev le teh poskrbijo ščitniki in podloge ter ojačan komolčni del. Pri izbiri moto jakne morate biti pozorni na ustrezno velikost, saj se mora motoristična jakna popolnoma prilegati vašemu telesu in vas hkrati ne sme ovirati med samo vožnjo.

Moto jakne akcijaMotoristična jakna

Ponujamo vam široko paleto moto jaken različnih proizvajalcev, kot so IXS, IXON in Yamaha. Usnjene motoristične jakne so izdelane iz kakovostnega usnja, ki ima na spodnji strani antiseptično mrežasto podlogo. Termalna podloga z aluminijastimi vstavki so odstranljivi, saj jih poleti ne potrebujete. Na voljo pa so tudi lahke moto jakne, ki vam bodo prišle prav poleti ali spomladi. Več motoristične opreme:http://www.kmc.si/si/motoristicna-oprema-a40.shtml

Akcija moto jaken

V naši ponudbi lahko najdete pestro izbiro moto jaken po ugodnih cenah, dobite jih pa lahko še ugodneje v outlet ponudbi, kjer so na voljo še zadnji kosi preteklih sezon. Poleg moto jaken vam nudimo tudi druga motoristična oblačila, moto majice, škornje, ščitnike in čelade. Obiščite nas in si oglejte pestro ponudbo za vse motoriste.