Moto akumulator del kakovostne moto opreme v KMC moto centru

KMC moto center vam v okviru motorističnega in navtičnega programa blagovne znamke Yamaha ponuja tudi kakovostno moto opremo. Na voljo so vam tako akumulatorji za motorje in za plovila kot tudi motoristične torbe, oblačila in obutev. Če želite svojemu motorju ali plovilu zagotoviti brezhibno delovanje, je kakovosten moto akumulator prava rešitev. V naši prodajalni so vam na voljo različni akumulatorji za motorje ali za plovila, vse pa odlikuje brezhibno delovanje in visoka kakovost. Med njimi so tudi gel akumulatorji, ki jih odlikujejo številne v nadaljevanju opisane prednosti.


Moto akumulator oz. akumulator za motor je elektrotehnična naprava za shranjevanje električne energije, ki se sprošča v obliki enosmernega toka. Najpomembnejša referenca za kakovosten moto akumulator pa je njegova startna funkcija. Akumulator za motor mora namreč v kratkem času oddati dovolj energije, da vžge motor. Ker vožnja brez akumulatorja ni možna, je treba poskrbeti, da je akumulator za motor pravilno vzdrževan. To pomeni, da je pri skladiščenju, polnjenju in testiranju treba upoštevati priložena varnostna navodila. Ker so akumulatorji za motorje kemično nevarni, je z njimi treba ravnati še posebej previdno. Vaš moto akumulator bo ob pravilnem vzdrževanju imel tudi daljšo življenjsko dobo.

Kakovostni in cenovno ugodni akumulatorji za motorje in plovilaMoto akumulator

Vsem, ki svojemu motorju privoščite le najboljše, KMC moto center ponuja akumulator za motor Yuasa in akumulator RMS. Akumulatorji za motorje teh znamk so se v praksi vedno izkazali za učinkovite in izjemno odporne na nizke temperature. Na ogled so tako na naši spletni strani kot v našem razstavnem salonu na Dolenjski cesti 242c v Ljubljani. Zagotavljamo vam, da so brez dvoma vredni svoje cene.


Vendar pa so akumulatorji za motorje različni. V našem salonu vam bomo z veseljem pomagali izbrati pravilen moto akumulator in vam strokovno svetovali pri njegovem vzdrževanju. Akumulator za vaš motor ali plovilo bo tako še dolgo deloval pravilno, vi pa boste lahko uživali v vožnji brez nepotrebnih zapletov.

Gel akumulatorji so nekaj posebnega

Gel akumulatorji spadajo v skupino VRLA-akumulatorjev. To so akumulatorji za motorje, pri katerih pri polnjenju in praznjenju prihaja do tega, da se voda in kisik zaradi posebne tehnologije ventila ponovno spajata z vodo. Ta voda pa se nato vrača v moto akumulator.


Namesto tekočega elektrolita imajo gel akumulatorji elektrolit v gel stanju, zato izlitje elektrolita ni možno. Poleg tega pa so gel akumulatorji odporni tudi na tresljaje in na visoke temperature.

Obiščite nas - vaš motor ali plovilo vam bosta hvaležna.
Vabljeni tudi na našo spletno stran!

KMC d.o.o. | Motorji Yamaha, moto trgovina - povezave do naše spletne strani: