Maxi skuter

Maxi skuter je večja, močnejša in bolj športna različica klasičnega skuterja, z motorjem od 250 do 850 ccm3 in z večjim okvirjem od klasičnih, manjših skuterjev. Maxi skuter je namenjen tako urbani vožnji kot udobju na daljšem potovanju.


Trend v smeri proti maxi skuterjem se je začel leta 1986, ko je Honda predstavila CN250 Helix / Fusion / Spazio, nekaj let kasneje je začel Suzuki izdelovati modele Burgman 400 in 650, kmalu pa so svoje maxi skuterje predstavili tudi drugi proizvajalci: maxi skuter Yamaha, Honda, Aprilia/Gilera, Kymco in drugi. Maxi skuter ima ob močnejšem motorju tudi večja kolesa, zgrajen je tako, da je teža bolj enakomerno razporejena in bolje stoji na cesti.


Maxi skuter je udoben, varen in priročen. Prej in lažje vas pripelje na daljše razdalje, v primerjavi z močnejšim motorjem pa je vožnja z njim lažja in bolj mirna, tako da lahko bolj sproščeno uživate v okolici in sami vožnji.

Maxi skuter Yamaha

Maxi skuterji Yamaha

V ponudbi podjetja KMC d.o.o. so štirje Maxi skuterji Yamaha:

  • maxi skuter YAMAHA X-MAX 250: ima dinamičen nov stil in je izjemno odziven ter nudi impresivno vožnjo, hkrati pa je tudi praktičen. Maxi skuter YAMAHA X-MAX 250 ima kompakten športni okvir in lahka platišča velikega premera za izjemno stabilnost pri vseh hitrostih.
  • Maxi skuter YAMAHA X-MAX 400: ima dinamičen in zmogljiv 400ccm agregat ter lahek okvir za športno vožnjo, s svojim pospeškom pa nudi boljše možnosti za prehitevanje. Primeren je tako za mestno vožnjo, kot za daljše izlete čez vikend.
  • Skuter YAMAHA TMAX ABS: ima 530ccm agregat in odzivno lahko šasijo ter je namenjen bolj vznemirljivi in dinamični vožnji, tako v urbanem okolju kot na podeželskih cestah. Sposoben je velikih pospeškov ter zagotavlja vrhunsko udobje in vodljivost.
  • Skuter YAMAHA TMAX Bronze MAX: je športno-elegantni skuter, ki postavlja najvišje standarde. Gre za športen in visokozmogljiv maxi skuter brez konkurence.

Rabljeni maxi skuterjiMaxi skuter Yamaha BRONZE

Podjetje KMC d.o.o. vam nudi tudi rabljene maxi skuterje, klasične skuterje in motorna kolesa, ki jih pretežno dobijo po sistemu »staro za novo« ali »staro za staro«. Vsi rabljeni maxi in drugi skuterji so popolnoma izpravni, visoke kvalitete, pripada jim pa tudi garancija.


Ob prodaji cenejših rabljenih maxi skuterjev vam KMC d.o.o. omogoča tudi odkup oziroma komisijsko prodajo vašega motocikla.


V kolikor imate vprašanja, povezana z novimi ali rabljenimi maxi skuterji, skuterji, motornimi kolesi ali motoristično opremo, vam je prijazno in usposobljeno osebje pri KMC d.o.o. zmeraj na voljo na telefonskih številkah 01 428 75 90 in 01 428 75 91, elektronskem naslovu info@yamaha-kmc.si ali osebno v poslovalnici (motoristična trgovina KMC) v Ljubljani.

KMC d.o.o. | Rabljeni motorji, Maxi skuterji Yamaha - povezave do naše spletne strani: