Kovček za motor vas čaka v motoristični trgovini KMC

Imate motor, s katerimi si želite iti na daljšo pot? Nikoli ne veste, kam bi dali svoje stvari, ko se vozite z motorjem? Kovček za motor je prava rešitev za vas!

Moto kovčki

Moto kovčki - nepogrešljiv del motoristične opreme

Motoristična oprema je skoraj toliko pomembna kot sam motor. Motoristi potrebujejo namreč ustrezno opremo zato, da se lahko odpravijo na bolj ali manj dolge poti. Kaj vse spada pod moto opremo? Na prvem mestu je motoristična čelada, ki zagotavlja varnost. Sledijo motoristična oblačila (vključno z rokavicami) in obutev. Zelo važen del opreme, ki je pravzaprav dopolnilni del samega motorja, je torba oziroma kovček za motor. Moto kovčki in torbe so lahko različnih velikosti in različnih stopenj robustnosti. Razlikujejo se tudi po kraju, kjer se nameščajo; eni se nameščajo zadaj, drugi pa ob strani.

PO MOTO KOVČEK V KMC

Klasični in stranski kovček za motor

Kovček za motorPri nas lahko najdete številne modele kovčkov in torb za motor. V ponudbi so bodisi stranski kovčki za motor kot tudi klasični kovčki, ki se nameščajo na repu motorja. Klasičen kovček za motor je iz PVC materiala, opremljen je z odsevniki in s ključavnico za zaklepanje. Prostornina kovčkov je lahko zelo različna; kovčki v naši ponudbi imajo kapaciteto od 26 litrov (prostor za eno manjšo čelado) do 53 litrov (prostor za dve čeladi in še kakšen dodaten predmet). Oblika je ponavadi klasična, toda v ponudbi imamo tudi kovčke oblike pravokotnega zaboja. Gre za inovativen kovček za motor Yamaha Alu. Izdelan je iz anodiziranega aluminija, okvir pa iz ojačanega najlona. Ta poseben model je primeren za motorje XT660Z Tenere in XT1200Z Super Tenere. Praktičen in nepogrešljiv del motoristične opreme so tudi moto torbe, ki morajo biti izdelane iz kvalitetnih in trpežnih materialov. V naši ponudbi lahko najdete: torbe za okrog pasu, magnetne moto torbe, torbe za na rep motorja, stranske torbe, motoristične nahrbtnike.

Kovček za motor - izberite le najboljše znamke!

Motoristična oprema v naši ponudbi gre skozi strogo selekcijo. Prizadevamo si namreč za to, da so prav vsi naši izdelki potrejene kakovosti. S tem namemon izbiramo izključno izdelke priznanih proizvajalcev in najboljših znamk. Moto kovčki v naši ponudbi so znamk Yamaha in Kappa - dveh vodilnih znamk na področju motoristične opreme.

KMC | Kovček za motor, moto kovčki, stranski kovčki za motor - povezave do naše spletne strani: