Revit kombinezoniRevit kombinezon za navdušene motoriste

Poleg številnih delov motoristične opreme v naši spletni trgovini najdete tudi revit kombinezone. Da boste vedno opazni, bodo poskrbeli dodatni jopiči, ki jih lahko nosite nad motoristično jakno. Jopič se lahko pritrdi na zunanjo površino skoraj vseh novih jaken. Ponujamo tako motoristične jakne kot hlače za dvodelne revit kombinezone. Motoristične hlače Rev'it Enterprise 2 so nekoliko tanjše, lažje, nepremočljive in zračne hlače s standardno zaščito. Motoristične hlače rev'it factor 3 so na voljo tako v moškem kot ženskem modelu. Za zaščito pred dežjem vam toplo priporočamo dežne hlače rev'it acid h2o. Usnjene motoristične hlače rev'it gear 2 so ravno tako na voljo v moškem in ženskem modelu.

 

 

Rev'it kombinezon – za izlet z motorjem

Rev'it jakne so krajše dvoslojne, športno oblikovane jakne. Zadrga na zadnjem delu jakne služi, da jo lahko povežete z Rev'it hlačami – na primer modelom Rev'it Enterprise in tako dobite dvodelni revit kombinezon. Pri nakupu motorističnih hlač (tako moškega kot ženskega modela) rev'it factor 3 dobite popust in tako prihranite. Ugodne so tudi dežne hlače rev'it acid h2o. Če vam ne ustreza sestavljanje jakne in hlač, se lahko vedno odločite za enodelni rev'it kombinezon, ki je udoben in varen. Seveda lahko pri nas kupite tudi rokavice in ostale pomembne dele motoristične konfekcije.

 

 

Rev'it kombinezon – za motoriste in motoristke

Vsi izdelki znamke Rev'it so izdelani iz odličnih in kakovostnih materialov, s katerimi je zagotovljena izolacija in varnost. Vljudno ste vabljeni k obisku naše spletne trgovine, ki ponuja res široko izbiro motorističnih izdelkov, način naročanja pa je zelo preprost. Izdelki so nato pri vas že od 1 do 3 dni. Vedno bodite pozorni na znižane cene, saj je veliko izdelkov – kot recimo motoristične hlače rev'it gear 2 – na voljo po zelo znižani ceni. Obiščete nas lahko tudi v naši trgovini v Ljubljani in si izdelke pred njihovim nakupom ogledate v živo, da boste res izbrali pravi kos opreme za vas.

Moto jakna Revit

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Dolenjska cesta 242C
1000 Ljubljana
Delovni čas
PONEDELJEK - PETEK 9:00 - 19:00 | SOBOTA 9:00 - 13:00 | NEDELJE IN PRAZNIKI ZAPRTO
Spletna stran
E-pošta
01 428 75 90
051 30 20 20
Seznam fraz
revit kombinezon, rev'it enterprise, rev'it factor 3, rev'it acid h2o, rev'it gear 2
ZEMLJEVID