Ključavnice za motor za varno zaklepanje vašega jeklenega konjička

V Sloveniji tatovi skoraj vsak dan odtujijo kak dvokolesnik, zato je prav, da ustrezno poskrbimo zavarnostsvojega jeklenega konjička. Danes je na voljo bogata ponudba vseh vrst pripomočkov za zaklepanje in varovanje dvokolesnikov, ki niso le koristna obvezna oprema, ampak vse bolj postajajo tudiestetski izdelki. Poleg različnih varnostnih verig in talnih sider za priklepanje so na voljo tudi različne ključavnice za motorje -disk ključavnice, verige ter obešanke - žabiceza motorna kolesa. Bolj kakovostnakot bo ključavnica za motor,manjše bo tveganje, da vam ga ukradejo. Treba pa se je zavedati, da nobena varnostna oprema ni stoodstotno zanesljiva. Odločni tat je sposoben odtujiti skoraj vsak, še tako dobro varovan motocikel, vprašanje je le, ali se je pripravljen potiti s premagovanjem vaše varnostne opreme ali pa obupa in poišče naslednjega. Prav zato je pomembno, da nepridipravu ne olajšamo dela.

ključavnica za motorključavnice za motor

Ključavnice za motor KMC - najboljša zaščita

Vmotoristični trgoviniLuma je na voljo raznovrstna varnostna oprema priznanega proizvajalcaLuma, ki se lahko pohvali s številni priznanji za kakovost in varovanje premoženja.Lumine ključavniceza motorna kolesa znatno povečajo možnosti, da ostanete ponosni lastnik vašega jeklenega konjička. V naši ponudbi boste našli ključavnice za motorna kolesa, kot so varnostni loki, varnostne verige, varnostna sidra, disk ključavnice in alarmi. Lumaključavnica z verigoje narejena iz čvrstega jekla (48 členov debeline 10mm)ter s tem skrbi za kar največjo zaščito vašega jeklenega konjička. Zelo močna in odporna varnostna ključavnica za motor je izdelana iz varnostnih lokov, ki so odporni na posege z različnimi vlomilskimi orodji. Izredno priročno, enostavno ter učinkovito zaščito zagotavljajo tudi diskključavnice za motor - v trgovini je za vas na v ponudbi tudiLuma ključavnica za disk (Enduro 901). Uporabo varnostnega sidra priporočamo za varno zaklepanje koles, motorjev, prikolic in drugih prevoznih sredstev na dvorišču, v garaži ali v kleti. Če kolesa ali motorja ne priklenemo ob nek objekt, bo bistveno prej postal plen nepridipravov. Zato priporočamo uporabo kakovostnega in izredno močnega varnostnega sidra.


Poskrbite za ustrezno zaščito in ostanite ponosni lastnik jeklenega konjička. Priskrbite si kakovostne ključavnice za motor. Ključavnica za motor vas že čaka v našem prodajnem salonu, lahko pa si jo izberete tudi v naši spletnimoto trgovini.

Vabljeni!

KMC | Ključavnice za motor in motorna kolesa - povezava do naše spletne strani: