Motoristična oprema IXS | Motoristična oblačila in moto čelade

Pri pravih motoristih, ki z dušo in telesom pripadajo motociklizmu, velja pravilo, da je oprema vsaj tako pomembna, kot je motor sam, če ne celo še pomembnejša. V primeru nesreč je namreč ravno motoristična oprema največkrat tista, ki najbolj vpliva na to, kakšne poškodbe utrpi motorist. Zato je pomembno, da se pri nakupu motoristične jakne ali kombinezona, moto čelade, škornjev, rokavic in ostale opreme odločite za kakovost. In oprema IXS je zanesljivo na samem vrhu lestvice kakovosti! V naši ponudbi IXS opreme so vsa motoristična oblačila, ki jih boste potrebovali, da bo vožnja z motorjem brezskrbna.

Motoristične jakne

IXS oprema | Motoristične jakne, hlače in ostala oblačila

Oblačila, ki jih nadenete za vožnjo z motorjem imajo predvsem funkcijo zaščite. Motorista ščitijo pred vremenskimi nevšečnostmi pred poškodbami v primeru padcev. Z razvojem tehnologije je tudi motoristična oprema neverjetno napredovala. IXS oprema je vse, kar motorist potrebuje na poti. Pri nas so vam iz njihove ponudbe na voljo usnjene in tekstilne motoristične jakne in hlače, zaščitne rokavice, usnjeni kombinezoni in brezrokavniki, dežna oblačila, odsevni jopiči in celo naramnice in čistila za oblačila. Pomislili smo tudi na tiste, ki ste nekoliko močnejše postave – za vas je na voljo IXS oprema večjih številk.

 

Moto čelade različnih proizvajalcev

Žal je tako, da je pri padcih z motorjem velikokrat najbolj na udaru glava, zato spadajo kakovostne moto čelade med najpomembnejši del motoristove opreme. Da čelada res služi svojemu namenu, mora biti ustrezne velikosti. Naši zaposleni vam bodo pomagali izbrati takšno, ki bo ravno pravšnja za vas, vi pa se boste odločili za tip in motiv, ki vam je najbolj všeč. Obiščite naš salon in oblekli vas bomo od glave do peta – motoristična oprema in oblačila IXS, čelade različnih proizvajalcev, motocikli, ATV-ji in celo navtična oprema, izvenkrmni motorji in plovila – vse to v eni sami trgovini!

 

KMC | IXS oprema, moto čelade, motoristične jakne, motoristična oblačila – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Dolenjska cesta 242C
1000 Ljubljana
Delovni čas
PONEDELJEK - PETEK 9:00 - 19:00 | SOBOTA 9:00 - 13:00 | NEDELJE IN PRAZNIKI ZAPRTO
Spletna stran
E-pošta
01 428 75 90
051 30 20 20
Seznam fraz
IXS oprema, motoristična oprema, moto čelade, motoristične jakne, motoristična oblačila
ZEMLJEVID