Motoristične čelade hjc za varno vožnjo

Motoristične čelade HJCMotoristične čelade hjc so zelo udobne, tihe in niso težke. Lahke so predvsem zato, ker so narejene iz karbonskih vlaken, aramida in steklene volne, njihova zunanja školjka pa je izjemno močna. Zaradi napredne CAD tehnologije omogočajo vrhunsko prileganje glavi in posledično vaše udobje. Model čelade hjc r pha max evo lahko dobite v 3 različnih velikostih zunanje školjke (od XS do XXL). Motoristične čelade hjc so opremljene s sončno zaslonko s tremi različnimi pozicijami, ki jo enostavno upravljate z drsno ročico. Za vaše avanture z motorjem vam vsekakor priporočamo hjc čelade. Test Motorrad je, na primer, veliko od njih opravilo odlično, saj so se uvrstile na prvo mesto.

Hjc čelade test opravile odlično

Naše motoristične čelade hjc so lahko tudi odlično darilo ob različnih priložnostih. Odlična zamisel je darilni bon, ki ga lahko naročite pri nas, obdarjenec pa si tako lahko kar sam izbere darilo. Da je z našimi čeladami res poskrbljeno za vašo varnost, imajo vse hjc r pha max evo čelade v naši ponudbi omogočeno enostavno in predvsem varno odpiranje z eno roko. Motoristične čelade hjc imajo tudi odlično UV zaščito, saj vsi vemo, da je sonce lahko zelo škodljivo za oči. Za vse natančne informacije priporočamo obisk naše spletne strani kmc.si.

HJC motoristične čeladeHjc čelade - test pravi, da so varne

Ker se na poti, še posebej če je ta zelo dolga, lahko vreme velikokrat spremeni in so cestne razmere zelo nepredvidljive, imajo vse motoristične čelade hjc priložen odličen vložek proti megljenju. Na naši spletni strani si lahko ogledate vso motoristično opremo, ki jo imamo v ponudbi, predvsem priporočamo hjc čelade. Test varnosti so HJC čelade opravile z odliko. Motoristične čelade hjc spadajo v sam vrh glede razmerja med udobjem in varnostjo. Zaradi nenehnega napredka imajo novi modeli še boljše lastnosti in izjemne varnostne funkcije. Z enostavno prijavo lahko dostopate do naše spletne trgovine, kjer si izberete artikle, ki nato kmalu postanejo pomemben del vaših motorističnih poti.