Hjc čelade za vašo varnost

Varne HJC moto čeladeHJCčelade so izjemno lahke, tihe in udobne preklopne čelade. Vse moto čelade so narejene iz karbonskih vlaken, aramida in steklene volne, kar se odraža v izjemno močni zunanji školjki in so hkrati izjemno lahke. Zasnovane so za vrhunsko prileganje in udobje s pomočjo napredne CAD tehnologije. S popolnimi in kompaktnimi dimenzijami, je HJCRPHA Max evo čelada na voljo v 3 različnih zunanjih školjkah: 1. školjka za XS - S velikosti, 2. za M - L velikosti in 3. za XL -XXL velikosti. HJCčelade imajo sončno zaslonko, ki ima lahko tri pozicije, ki jo upravljamo z drsno ročico. Še ena izmed HJCčelad je čelada HJC r-pha st z naprednim prezračevalnim kanalnim sistemom.

Moto čelade za vse okuse in potrebe

HJCčelade lahko podarite ljubljeni osebi z motoristično dušo ob posebni priložnosti, dobra zamisel je pa tudi darilni bon, ki ga ponujamo. Darilni bon je odlična ideja, ko želite, da obdarjenec sam izbere darilo ali pa bi radi prispevali le del vrednosti k nakupu moto čelade. Ker mislimo na vaše udobje in tudi na varnost, je odpiranje HJCčelade z eno roko enostavno in hkrati zelo varno. HJCRPHA Max evo vam med potjo, tudi če je ta zelo dolga, zagotavlja 95% UV zaščito.

Moto čelade - udobne in varne

Da skrbimo za vaše udobje in predvsem za vašo varnost, ker so razmere na cesti velikokrat nepredvidljive, imajo čelade HJCr-pha st vložek proti meglenju, ki je serijsko priložen. Športna motoristična HJCčelada RPHA 11 postavlja nove standarde v svetu čelad. Izredno aerodinamična čelada narejena za športne navdušence. S povsem novo čelado RPHA 11, HJC ponovno postavlja nove standarde za športno čelado. Nova oblika, odlična aerodinamika, še boljše prezračevanje v kombinaciji z udobjem in izjemnimi varnostnimi funkcijami. RPHA 11 nesporno dokazuje, zakaj je HJC št 1 na svetu.